Robot süpürgeler; süpürme işlemini kendi başına yapabilen ve genellikle akıllı telefondan kontrol edilen yuvarlak (genelde) yapıdaki süpürgelerdir. Boyutları, güçleri ve özellikleri değişkenlik gösterse de temel olarak evinizde ya da iş yerinizdeki yer temizliği işlevini insan gücü gerektirmeden yapan cihazlar olarak özetleyebiliriz.Her gün gelişen teknoloji sayesinde artık ev temizliği yapmak daha da kolay. Kablolu ve kablosuz bir çok elektrik süpürgesi olduğu kadar artık devir robot süpürgelerin de devri artık. Siz evinize robot süpürge alır ve kullanır mısınız? Robot süpürgelerin yaptığı temizliğe güvenir misiniz?
Bekar yaşayan insanlar için oldukça kullanışlı bir ürün kardeşim. İşe giderken çalıştırmak harika olur. Ayrıca çalışan kadınların oldukça işine yarayacağını düşünüyorum.
Almaya hakkı var gadası. Ama şöyle bir durum var. Zaten fazla işlevsel birşey değil ki, köşelere gitmez. Halıya çıkarken inerken sendeler. Sarhoş gibi dolanıp durur. Evde olan kadınlar için ev işi çocuk oyuncağıdır.
Robot süpürgeyi geçen bir arkadaşımın evinde görme fırsatım oldu maalesef köşelere girmiyor, halı ve kilimlerin üzerinden parkeye geçerken çok fazla takılma sorunu yaşıyor.
Köşelere giremiyor giren modeller var ama yine de ara temizliklerde kullanılabilir çalışan kadınlarda, küçük çocuğu olanlar, evcil hayvanı olanlar, yaşlı ya da hasta insanlar için bence harika bende almış olsam hafta bir kendi temizliğimi yapıp diğer günler süpürme görevini verebilirim pratik olur
Kesinlikle tercih ederim. Çalışan biri olarak her gün süpürge yapmak ve ortalığı her an temiz tutmak çok zor ve neredeyse imkansız oluyor. Misafir davet etmeden önce insan kara kara düşünüyor hatta ani bir temizliğe girişmek zorunda kalıyorr.. Ama bir robot süpürgen olsa böyle dertlerin olmaz, her an herkesi evine hiç tereddüt etmeden davet edebilirsin :)
Köşelere girmiyor. Halıdan inerken çıkarken Sendeliyor birde kafası güzel gibi bazen düz bazen s çiziyor annemde var ordan biliyorum ve hiç memnun değil