Kocama nasıl ev i̇şi̇ yaptırabi̇li̇ri̇m?

selam arkadaşlar iki yıllık evliyim kocam da bende çalışıyoruz evin bütün maddi yükü ortak evlenirkende herseyi eşit aldık ne o fazla ödedi ne ben. evliliğin başında bir kaç ay ben henüz calışmadığım için bütün ev işlerini ben yapıyordum oda maddi yükü karşılıyordu sonradan ben calşımaya başladım bir buçuk yıldır ortak maddi durumumda ama ben hem ev işi yapıyorum hem de maddi katkı sağlıyorum işten geliyorum ya da işe gitmeden evdeki işleri hallediyorum defalarca bu konu yüzünden tartıştık her seferinde haklısın dedi arada bir allah razı olsun yemek yapıyor ki çoğunlukla dışarıdan yiyoruz ayda iki kere yemek yapıyor onu da başıma kakıyor resmen bende yemek yapıyorum ama sen ev işi yapıyorsun da diyor iki yıldır evliyiz bir kere tuvaletin cöpünü değiştirmedi bu durumdan cok sıkıldım bıktım alıp karşıma kaç kere konuştum artık ne yapacağımı bilmiyorum onu seviyorum ama bende bir insanım hangi birine yetişeyim ayrıca iş yüküm fazla hem devam eden bir okulum bir işim var ne yapmamı önerirsiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
mal mal art niyetli şeyler yazmayın ağzına sıçtıklarım insan gibi bir durumdan bahsediyoruz şurda mal değnekleri
Kocama nasıl ev i̇şi̇ yaptırabi̇li̇ri̇m?