Aydınlık bir salon için kese kağıdı rengi çok güzel seçim. Gerçi ben çok da aydınlık olmayan salonum için bile bu çılgınlığı yapmıştım. Boyayı satan adam iki saat dil dökmüştü abla ev karanlık olur etme eyleme diye 😂😂😂 kesekağıdı ve TV arkası duvarını mor yapmıştım. Yapma etme diyen herkes bayılmıştı. Ama benim eşyalarla da ahengi çok iyiydi. Eşyalara göre renk belirlenmelidir.
Açık tonlar... açık krem, kirli beyaz ve beyazın bir çok tonu , deniz kabugu, buz mavisi gibi renk tonları tercih ederim.. Eğer ki ev kuzeye bakıyorsa , fazla güneş almıyan bir konumda ise , koyu tonlar özellikle hava kapalı olduğu günlerde evin ve odaları karanlık gösterir.. Fakat ev güney cephesine bakıyor ve çok güneş alan bir konumda ise o zaman koyu duvar renkleri tercih edilebilir...
İnsanın içini açan renkleri tercih etmeleri gerekir gadası. En azından bir odaya girince renkli bir duvar boyası, kişinin o an enerjisini çok yükseltir.
🤔😱😂😂😍 harrikka oluuuuurrr 😃 arkadaki rulolardan da lambader yapmayı planlıyordum onu da yapalım 😍😍 bir de tekerlekler odunlar filan ooo ooo 😱 nee bekliyorsun
Ahahha 😂 tarif ediyorum dikkatli gel. Navigasyon çalışmıyor bizim memlekette 😂 şimdi dünyadan çık sola dön bir. iki.. üç.. dördüncü gezegen benim 😊 Uranüs derler de Altayhan da derim 😂😂😋
Asla kapalı renk yapmam orası kesin açık mine sarı turuncu sıcak ve soğuk renkleri beraber kullanarak mükemmel bir uyum isterim renkleri seviyorum resim yapmak hobim bu yüzden kendim boyamak isterim mükemmel olurr kesin şimdiden eminim😂💙