Ev & Yaşam Yatak odasında ebeveyn banyosu olması doğru mu? Demet1demet Takip Et Xper 2 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Doğru mu sizce olması Güncellemeler+1 yıl Eee Yatak odasında ebeveyn banyosu olması doğru mu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Yıkıkbirliseli Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 70% +1 yıl Doğrulukla değerlendirmem ben olsa da olur olmasa da olur ama olması iyi olur 1 0 Yorumla
Emre_diaper Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Ben luks diye bakiyorum bu olaya. Fuzulu bence. Israf 0 0 Yorumla
cann22 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Çalışanın birden fazla olduğu ve kalabalık bir ev için büyük rahatlık oluyor. 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Doğru tabi. Kimseye görünmeden kendi odasından duş almaya gidiyor. 0 0 Yorumla
divane2465 Takip Et Xper 7 Yaş: 53 +1 yıl tabi ki doğru bir olay insan evinde her şeyi yaşamak ister 0 0 Yorumla
Can3636can Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Elbette doğru 0 1 Yorumla Can3636can +1 yıl Şimdi ebeveyn yatak odasında banyo olmazsa banyo başka tarafta olursa anne ve baba seks yaptıktan sonra banyo yapmak için banyoya giderken odanın dışına çıkarlarsa çocuklar görebilir o yüzden odanın içinde olması daha iyidir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Doğrulukla değerlendirmem ben olsa da olur olmasa da olur ama olması iyi olur
Ben luks diye bakiyorum bu olaya. Fuzulu bence. Israf
Çalışanın birden fazla olduğu ve kalabalık bir ev için büyük rahatlık oluyor.
Doğru tabi. Kimseye görünmeden kendi odasından duş almaya gidiyor.
tabi ki doğru bir olay insan evinde her şeyi yaşamak ister
Bence doğru
Neden olmasın. peki onun sorayim sana
Bunu hangi kafayla sordun acaba
Evet rahatlık adına önemli bir etken.
Doğru bence olması gerekir
Tabii ki doğru neden olmasın ki
Ever annebabayla yasıyosanız olması gerek
olsa daha pratik değilmi
Evet fuckkdan sonra lazım
Doğru. Yıkanınca hemen yatış😅
Evet güzel olur
Gayet kullanışlı ve rahat
Doğru
Çok doğru
imkanlar yapacak bırsey yok
Ever doğru. Olması iyi olur
Doğru
Doğru kesinlikle
dogru bence
Doğru
Elbette doğru
Şimdi ebeveyn yatak odasında banyo olmazsa banyo başka tarafta olursa anne ve baba seks yaptıktan sonra banyo yapmak için banyoya giderken odanın dışına çıkarlarsa çocuklar görebilir o yüzden odanın içinde olması daha iyidir
Dogru tabi
Doğru değil mi?