Ev & Yaşam Evinizi deniz manzaralı mı yoksa ormanda mı isterdiniz hangisini tercih edersiniz? ναмριявєу Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Hangisini isterdiniz Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncelleyin Evinizi deniz manzaralı mı yoksa ormanda mı isterdiniz hangisini tercih edersiniz? Cevapla Deniz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ormanın içinde olmasını çok isterdim gadası 0 0 Yorumla
Yarennihal Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 78% +1 yıl Deniz manzaralı. Ormanda börtü böcek olur korkarım. 😣😔 1 1 Yorumla ναмριявєу +1 yıl Bişey olmaz ya Yorumla
Leylahazal3434 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Manzara seyretmiyorum manzaralar beni seyretsin 1 1 Yorumla ναмριявєу +1 yıl Seyredin 😂😂 Yorumla
SenBelirleİsmimi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 83% +1 yıl duvar manzaralı olsun 1 1 Yorumla ναмριявєу +1 yıl Odana git 😂 Yorumla
Dark_Of_The_Night Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Deniz gören 1 1 Yorumla ναмριявєу +1 yıl Bence orman 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ormanın içinde olmasını çok isterdim gadası
Deniz manzaralı. Ormanda börtü böcek olur korkarım. 😣😔
Bişey olmaz ya
Manzara seyretmiyorum manzaralar beni seyretsin
Seyredin 😂😂
duvar manzaralı olsun
Odana git 😂
Denize manzaralı isterdim.
İkiside olsa olmaz mo