Mutfaklar evin en çok kullanılan ortak alanlarından birisi malum hayalinizdeki mutfak nasıl olmalı? Mutfak dolapları nasıl olmalıdır?

Mutfaklar evin en çok kullanılan ortak alanlarından birisi malum hayalinizdeki mutfak nasıl olmalı? Mutfak dolapları nasıl olmalıdır?

Mutfak dolaplarında iç karartıcı renkler olmamalıdır.
- Çekmece içleri işlevsel olmalıdır.
- Dolapların yüksekliği fazla olmamalı, elinin atınca rahatlıkla istediğin malzemeyi alabilmek gerekir.
- Kaliteli ve uzun ömürlü olan mdf kullanılmalıdır.
- Suntaya zamanla su değdiği zaman, kabarma yapıyor.
Kullanışlı cekmeçeleri olmalı ve renkleri açık tonlarda sadelikten yana olmalı tezgagı polyester yerine doğal taş olmalı havalandırma sistemi iyi çalışmalı
Doğal taş, mermer, granit mi
Görseldeki güzel ama aynaları hoşuma gitmedi. Belki o aynalar odayı veya dolapları büyük göstermek için kullanılmıştır ama ben beğenemedim. Yoksa görseldeki güzel aslında :) he birde dolapları kapatmak için bıraktığım zaman yavaşça kapanan dolap isterdim sanırım😄
Teşekkür ederim 😍
Açık renk ve şık olmalı dolaplar görselde ayna olmasını sevdim bennn güzel fıkır dolaplar kesik kesik değil de bir bütün şeklinde olması daha iyi bence mutfak geniş olmalı nasıl tarif ediliyor bilmiyorum ama bence orta tezgah kesin olmalı falan filaaaannnn
Cevap
3Cevap
olabildiğince fazla olmalıdır. dağınıklığı bitmeyen mekan mutfak. bir de tencereler, plastikler için filan derin çekmeceler daha bir kullanışlı. çekmeceli olsun lütfen.
Bu işlerden pek anlamam ama fotodaki güzelmiş sevdim 👍
Camsız, düz, tek renk
Ayna oradakiler.
Ben genel olarak söylemiştim ve aynasız diye de ekleyim
Mutfak dolap modelleri arasında antrasit füme renkleri çok şık duruyor. 240 cm aldım memnunum.
sade renk olmalı mutfağı boğmamalı
Siyah ve gri ağırlıklı bir mutfağımız var.
Fotodaki gerçekten çok güzel
Görseldeki gayet güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?