Yeni süpürge almak için ne kadar yere baktıysam hepsinde toz torbasızları görüyorum fakat toz torbalı süpürge modellerinden vazgeçemiyorum. Bana toz torbalı elektrik süpürgesi tavsiyesi verebilecek olan var mı?toz torbalı elektrik süpürgesi tavsiyesi
Toz torbalı elektrik süpürgesi tavsiyesi verir misiniz?
Ben temizlikte en pratik yöntemleri bulmaya bayılırım! ✨ Toz torbalı süpürge tercih etmek, özellikle alerjisi olanlar ve hijyene ekstra önem verenler için harika. Çünkü tozun hava ile temasını kolayca engelliyor.
Ama sadece tavsiye istersen, teknoloji o kadar gelişti ki kablosuz dik süpürgeler bu zorunluluğu çoktan aştı! Mesela, Philips AquaTrio 9000, ıslak ve kuru süpürme özelliğiyle hem hijyenik hem de tüm zemin türlerinde etkili. Temizliğin ardından, kendini temizleyen teknolojisiyle uğraşmanıza gerek kalmaz. 😉
Evinin sürekli tertemiz kalmasını istersen, kablosuza bir şans vermelisin derim. Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Toz torbalı elemeyi süpürgeleri gadası hemen hepsi birbirine oldukça yakındır. Çünkü ekstra bir fark ve özellikle olmadığı için her markanın ürününü alabilirsin. Fiyat olarak sana en uygun olanını seçmen gerekir.
Toz torbalı süpürgeler hala günümüzde sıkça kullanılıyor. Özellikle sessiz elektrik süpürgelerinin pek çoğu toz torbalı süpürgedir. Toz torbalı elektrik süpürgeleri arasından en iyisini seçmek ise süpürgenin özelliklerine bakıyor. Bu konuda yardımcı olmak ve toz torbalı elektrik süpürgesi tavsiyesi verebilmek için bildiğim en iyi süpürgelerden bahsedeceğim.
Toz Torbalı Elektrik Süpürgesi Tavsiyeleri (2020)
Philips Performer Ultimate
Philips Performer Ultimate
Philips Performer Ultimate; 750 watt gücünde ve 75 desibel ile öne çıkan toz torbalı elektrik süpürgesidir. Halıda çekiş, sert zeminde çekiş ve enerji tasarrufu bakımından A sınfı olan Philips Performer Ultimate fiyatı: 4,599 TL
Nilfisk Elite Comfort Parquet
Nilfisk Elite Comfort Parquet
Nilfisk Elite Comfort Parquet; 1450 watt gücünde ve 70 desibel bir toz torbalı elektrikli süpürgedir. Enerji tasarrufu bakımından E sınıfı olsa da oldukça sessiz bir süpürge olan Nilfisk Elite Comfort Parquet fiyatı: 3,450 TL
Rowenta Silence Force
Rowenta Silence Force
Rowenta Silence Force; 400 watt gücü ve 58 desibel ile son derece sessiz bir toz torbalı elektrikli süpürgedir. Ultra sessizliği ile öne çıkan Rowenta Silence Force fiyatı: 2,199 TL
Toz torbalı elektrikli süpürgelerin benim için en büyük dezavantajından bahsetmek istiyorum. Çünkü bir süre ben de toz torbalı süpürge kullandım ve kısa sürede toz torbasız süpürgeye geçmek durumunda kaldım.
Toz torbalı elektrik süpürgelerin gelen problemi kokudur. Torba ne kadar dolarsa dolsun koku çabucak oluşuyor. Toz torbasız süpürgelerin haznesini boşaltınca koku problemi yaşanmıyor fakat toz torbalı süpürgelerin torbası tamamen dolmadan veya çöpe boşaltılmadan tozlardan kurtulmak mümkün olmadığı için her seferinde dışarıya kötü koku yayılıyor. Ben de bu kokudan kurtulmak adına toz torbasız elektrikli süpürgeye geçtim.
Toz torbasız kablosuz elektrikli süpürge olarak tercihim Dyson V11!
Dyson V11
Çünkü Dyson V11; hem toz torbasız kablosuz elektrikli süpürge hem de güçlü bir el süpürgesidir. Kullanımı son derece kolaydır. Başlıkları sayesinde dip-köşe rahatça temizleniyor, 60 dakika boyunca gücünden taviz vermeden çalışıyor ve haznesi çöpe kolayca boşaltılabildiği için koku problemi asla olmuyor. Eğer rahat ve güçlü bir süpürge arıyorsan Dyson V11'i kesinlikle tavsiye ederim.
Artık torbasız bulmak daha kolay zaten hep torbalılar kullanıyorken de uymama sıkıntısı vardı hep torbanın. Gider alırdın yok marka yanlış almışsın başka hep gidip aldığın yerden alırdın hep aldığın markanın tutmayacağı tutardı. İki üç kere alıp doğruyu bulsan aynı marka yazan da alsan bir sonraki aldığında olmuyor. Tekrar bir arayış içinde uğraşıyorsun bir türlü tutmuyor. Babamın takma yerini söküp götürdüğünü çok hatırlıyorum. Torba tutturmak işkence oluyor hep. bir de senin marka bosh yazıyorsa o torbalarda bosh yazanın tuttuğunu hiç görmedim. Hep başka marka ismi yazar. Torba aramakla ömür çürüteceğine torbasız al
Yaşınız 40 yazdığı için abla diye hitap edicem, ablacım toz torbasız kullanmak daha rahat emin olabilirsiniz ve daha temiz toz torbası olanlara göre. Bu benim şahsi fikrim yinede siz bilirsiniz☺
Öyle değil aslında torbasizlarin haznesini dökmek tam bir çile hemde benim gibi toza alerjisi olan biriyseniz malum dökmekle kalmıyor sadece filtrelerinide yıkamak lazım belli aralıklarla torbasızların tek artısı ekonomik olmaları onun haricinde torbalı daha iyi at gitsin tak gitsin bitti
Philips yetkili servisinde çalıştım geçen yıla kadar emin ol toz torbalıyla torbasızın arasında fark yok sadece torbasız süpürgeleri her kullanımdan sonra boşaltmalısınız yoksa filtrelere ve motora zarar verirsiniz ve boşaltmadan üst üste iki kez kullanıldığında performans düşüklüğü yaşarsınız ancak torbalılarda öyle bir sorun yoktur çekiş gücü azaldığında torba dolu demektir torba değişimi ile basit bir şekilde bakım yapabilirsiniz
Yapay Zeka Cevapladı