Yatağımdaki karıncalardan bıktım yardım eder misinizz?

Odamda zaten 1 haftadır falan ara ara karınca görüyordum ben de gördüğüm yerde onları alıyordum bidaha görürsem bidaha alıyordum yani az sıklıkta az karınca vardı. Ama bu sabah gözlerimi açtığımda yatağımın üstünde bir karınca gördüm ve resmen iyi niyetimi suistimal ettikleri kanısına vardım neyse onu aldım falan ama baya gına gelmişti artık napabilirim diye düşünürken yatağımın üstünde 2. karıncayı gördüm onu da aldım. Sonra yatağımın üstünde 3. karıncayı da gördüm dedim böyle olmayacak çünkü orası benim yatağım baya hep yattığım yer sinirlendim. 4. karıncayı da görmemle zaten iş bitti nolur yardım edin karınca katili olmak istemiyorum ama yatağımda bir karınca daha görürsem deli olup toplu katliam yapmak zorunda kalacağım. İşin sıkıntılı yanı nerden geldiklerini de bilmiyorum bir fikrim de yok ve sadece benim odamda karınca var ve ben karıncalarla aynı yatağı paylaşacak kadar fedakar biri değilim. Yani artık bıktım ve kurtulmak istiyorum çözüm önerisi olan varsa lütfen yardım etsin ya.
Yatağımdaki karıncalardan bıktım yardım eder misinizz?