Ev & Yaşam Ampulden durduk yere tık sesi gelmesi neden olur? Balerin47648364 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Sebebi ne bunun sinirlerim bozuldu arada tık tık edip duruyor Güncellemeler+1 yıl Sebebi ne? Ampulden durduk yere tık sesi gelmesi neden olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sebebi anlık elektrik gidip geliyor olabilir gadası. Ve eskimiş ve yıpranmış olabilir. 0 0 Yorumla
arşimetinoğlu Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Edisonun ruhu aşkına neler oluyor 2 2 Yorumla Balerin47648364 +1 yıl Sesli güldüm ncbxnxb Yorumla arşimetinoğlu +1 yıl Teslacıların oyunu olabilir sen çaktırmadan izlemeye devam et Yorumla
Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Patlamış olabilir yenisini tak 0 1 Yorumla Balerin47648364 +1 yıl Ama aylardır böyle gayette çalışıyor Yorumla
MevsimimizSonbahar Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Onun da psikolojisi bozuktur, yalnız bırak :D 0 0 Yorumla
lliwsonja Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 89% +1 yıl patlayacaktır. 0 1 Yorumla Balerin47648364 +1 yıl Aylardır böyle ama Yorumla
Sonhayalbükücü Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Kafasi bozulmuş 1 1 Yorumla Sonhayalbükücü +1 yıl Düzelir yani sjsk karantina etkisi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sebebi anlık elektrik gidip geliyor olabilir gadası. Ve eskimiş ve yıpranmış olabilir.
Edisonun ruhu aşkına neler oluyor
Sesli güldüm ncbxnxb
Teslacıların oyunu olabilir sen çaktırmadan izlemeye devam et
Gitarimin sapi askina bana vokal yapacak bir ampül sonunda 🙃🙃
Patlamış olabilir yenisini tak
Ama aylardır böyle gayette çalışıyor
Onun da psikolojisi bozuktur, yalnız bırak :D
Bitmek üzere olunca öyle ses geliyordu
patlayacaktır.
Aylardır böyle ama
Genleşiyordur kanka
Kafasi bozulmuş