Evde dip köşeyi hızlıca süpüren en iyi şarjlı el süpürgesi hangisi? Daha pratik ve kolay temizlenen türden bir şarjlı süpürge istiyorum, önerilerinizi bekliyorum.En iyi şarjlı el süpürgesi hangisi?
Ev, iş yeri veya araba için kullanılabilecek şarjlı el süpürgelerini seçerken bazı özellikleri değerlendirmek ve benzer modeller arasında buna göre kıyaslamak gerekiyor. Özellikle;
batarya kapasitesi,
batarya kullanım ve 0'dan 100'e dolum süresi,
el süpürgesinin (varsa) modlarına göre kullanımı,
çekiş gücü,
ergonomik yapısı,
değişebilir başlıklarının olup olmadığı,
toz torbası veya toz torbasız (hazneli) oluşu,
kablosuz olarak kullanılabilmesi gibi el süpürgesi için aranabilecek özellikleri değerlendirmek önemlidir.
Yukarıda bahsettiğim özelliklere göre için en iyi şarjlı el süpürgesi hangisi? denildiğinde benim için Dyson V11 Absolute kablosuz elektrik süpürgesi tercihimdir diyebilirim.
Dyson V11 Absolute
Çünkü Dyson V11 Absolute;
185 Air Watts emiş gücü ile 0.3 mikrona kadar küçük partiküllerin %99.97'sini yakalayarak daha temiz bir ev için derinlemesine temizlik sağlar.
Geliştirilmiş 6 katmanlı filtrasyon sistemi ile küçük tozları, polenleri, alerjenleri yakalar ve hapseder.
Her zemin türünde derinlemesine temizlik için geliştirilen Dynamic Load Sensor (DLS) sistemi, süpürge başlığındaki direnci saniyede 360 kez kontrol eder; halılarla sert yüzeyler arasındaki motor hızını otomatik olarak değiştirir.
LCD ekranı ile seçilen güç modu, kalan çalışma süresi, filtre bakımı ve tıkanma bildirimleri dahil anlık performansı gösterir.
Eco, Auto ve Boost modları ile çekiş gücünü ayarlanır, Eco modunda 60 dakikaya kadar performansından ödün vermeden temizlik sağlar.
En İyi Cevaplar