Ev & Yaşam Ailenle mi yaşıyorsun tek mi kalıyorsun? SarışıN-GüzeL Takip Et Xper 2 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 ailenle mi yaşıyorsun tek mi kalıyorsun? Güncellemeler+1 yıl guncell Ailenle mi yaşıyorsun tek mi kalıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 108 , eic 32% +1 yıl Tek yaşıyorum yıllardır kendi ailemi kurarım artık. 3 0 Yorumla
Oktay_34 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl Ailem le ama sorekli şehir farklı şehirlerde gezmekteyim yani sabit yerim yok 😊😜 1 0 Yorumla
itzzy Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 32% +1 yıl Annemle yaşıyorum. 1 seneye kadar kendi evime çıkacağım. 1 0 Yorumla
Çaylakamiral Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 35% +1 yıl Tek kalıyorum bu saatten sonra dırdırla uğraşamam 😀 1 0 Yorumla
imperor1 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 59% +1 yıl Çoğunlukla ailemle yaşıyorum. Bazende tek kalıyorum. 1 0 Yorumla
CehennemdekiVodka Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Ailemle yaşıyorum ama imkanım olursa hemen ayrı bir eve çıkmak istiyorum. 1 0 Yorumla
HardCore92 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Tek yaşıyorum karantinadan önce araada bir partnerlerim kalıyordu o kadar 1 0 Yorumla
blacks1989 Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl maşallah hiç ailesiyle yaşayan yokmuş dicektim 1 2 tane çıkmış :D 1 0 Yorumla
VeraHikmet Takip Et Xper 5 Yaş: 108 , eic 64% +1 yıl Ailem ile istediğim durum olursa ayri eve çıkarım. 1 0 Yorumla
CatKong Takip Et Master Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl Karantinada ailemle. Normalde yalnız yaşıyorum 1 0 Yorumla
Trkklmc Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 53% +1 yıl Tek kalıyorım ki en güzeli kafa rahat kuzum 1 0 Yorumla
Maviimsii2 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl Ailem 1 1 Yorumla siyahbereli0606 +1 yıl bana me saj atabilirmisiniz bikaç şey sormak istiyorum size :) Yorumla
atburcukadını Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl tek yaşıyorum 1 1 Yorumla xcarnal +1 yıl Aileden uzak bir yerde mi yaşıyorsunuz neden tek? Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. Aile ile 1 0 Yorumla
Alper_oo6 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl aile sen peki? 1 1 Yorumla Alper_oo6 +1 yıl ama bazen tek yaşasaydım diyorum ihtiyacım oluyor tek kalmaya :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Tek yaşıyorum yıllardır kendi ailemi kurarım artık.
Ailem le ama sorekli şehir farklı şehirlerde gezmekteyim yani sabit yerim yok 😊😜
Annemle yaşıyorum. 1 seneye kadar kendi evime çıkacağım.
Tek kalıyorum bu saatten sonra dırdırla uğraşamam 😀
Çoğunlukla ailemle yaşıyorum. Bazende tek kalıyorum.
Ailemle yaşıyorum ama imkanım olursa hemen ayrı bir eve çıkmak istiyorum.
Tek yaşıyorum karantinadan önce araada bir partnerlerim kalıyordu o kadar
maşallah hiç ailesiyle yaşayan yokmuş dicektim 1 2 tane çıkmış :D
aılem kalbımde yasıyor
Oğlum ile yaşıyorum..🤗
Eşimle birlikte yaşıyorum
canım istediği zaman ailemle canım istediği zaman tek :)
Ailemle beraber yaşıyorum.
Ailem ile istediğim durum olursa ayri eve çıkarım.
Karantinada ailemle. Normalde yalnız yaşıyorum
Tek kalıyorım ki en güzeli kafa rahat kuzum
her iki hakkım var sizin?
tek yaşıyorum artık kuş uçtu beybii
Yalnız.. lik
İyi bir şey değil
Ailemlr peki ya sen tek mi ailenle mi
tek yaşıyorum yılardır..
Ev arkadaşımla yaşıyorum.
Kafama göre
Peki siz ne işle mesgulsunuz yaş kac
Ailem lede yasiyorum tek de kafama gore
Yanlizliga mahkûm olmak güzel
Ailemle
Ailemle
Ailemle
Ailemle
Tekkkk
Ailem
bana me saj atabilirmisiniz bikaç şey sormak istiyorum size :)
Tek yaşıyorum
Aile evi maleseff
Ailemle yaşıyorum..
Ailemle yasıyorum
Ailemleyim
Ailemle
Tek sen?
tek başına yaşıyorum
Tek kalıyorun yanlız
tek yaşıyorum
Aileden uzak bir yerde mi yaşıyorsunuz neden tek?
Tek yaşıyorum
Aileyle tabiki
Aile ile
Tek yaşıyorum siz?
aile sen peki?
ama bazen tek yaşasaydım diyorum ihtiyacım oluyor tek kalmaya :)
tek kaliyorum
Ailem ile yaşıyorum.
Aile
Tek yaşıyorum
Farketmiyor
Maalesef aile
tek yasiyorum
Tek kalıyom
Ailemle
Ailemle yaşıyorum.
Ailemle sen
Tek yaşıyorum knks