Böyle telefon uygulamasıyla kontrol edilen, evde yokken bile çalışıp evi süpüren süpürgelere ne ad veriliyor? Ben ona kendi kendine süpüren süpürge diyorum da başka bir adı var mı merak ediyorum.kendi kendine süpüren süpürge
Kendi kendine süpüren süpürgelere ne ad veriliyor?
Bir insan desteği olmadan kendi kendine süpüren süpürgelere "robot süpürge" denir. Robot süpürgenin özellikleri şöyle:
✨Robot süpürge bir şarjlı süpürge modelidir, koşullara kolayca uyum sağlayabilir
✨Görsel lokalizasyon özelliğini kullanarak evde temizlenmesi gereken yerleri tespit eder, şarjı bittiğinde otomatik olarak şarj istasyonuna gider ve şarjını doldurduktan sonra temizlemeye devam eder
✨Yaklaşık 2 saatlik pil ömrü vardır
✨Toz toplama sepetinin dolduğunu uygulama aracılığıyla otomatik olarak bildirir
En iyi robot süpürge markaları ise şunlardır: Dyson 360 Eye Robot Süpürge, Xiaomi Roborock S50, Arçelik S 9680, Fakir Robert Robot Süpürge, Miele Scout RX2- SLQL0 00..💫
Yeni alışmaya başladığımız bir teknolojik cihaz olduğundan adını bilmememiz veya karıştırmamız gayet normaldir.
robot süpürge
Şöyle söyleyeyim; kendi kendine süpüren süpürgelere "robot süpürge" deniyor, her yerde bu şekilde isimlendiriliyor. Hatta bazı markalar da bu isme istinaden "RoboVac, Roomba" gibi model isimleri de veriyor.
kendiliginden supurge daha uygun olmaz mi yav kendi kendine supirge sanki kendini supryomis anlamida cikmazmi hadi baklim dil bilimciler aciklason bunu 😀
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
otomatik vakumlu süpürge veya robot süpürge olabilir?
En İyi Cevaplar