Malum ben toz deterjan kullandığımdan hangi markanın ksliler tarafından daha çok kullanıldığını merak eyledim😂😂 hemi de gece gece😂😂 Üstelik evde çamaşır makinesi de yokken😂 ya şu toz deterjan suyla birleşince eli baya yakan bir madde haline geliyormuş onu da keşfettim😂
Öncelikle insanlar şunu iyi bilmelidir. Bir deterjanda hangi özellik olmasını istediklerine iyi karar vermeliler. Ben bir deterjanda kusursuz ve derinlemesine temizlik, güzel koku, gücünü doğadan alan deterjan olmasına dikkat ediyorum. Bu yüzden Rinso'yu daha çok tercih ediyorum. Derinlemesine temizlik ve doğanın gücünü isteyenler için Rinso tercih edilebilir.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ogrenci oldugum icin hangisi ucuzsa onu alıyorum. Genelde elim bingo 1.5 kg olana gidiyor. Bana 2-3 ay yetiyor. Markette fiyati 10.5-12.5 arasi değişiyor sanırım. Tek bir tane aliyorum her çamaşırı yikayandan. Beyaz, renkli farketmeden kullanıyorum Bir de boron denemek istiyorum doğal ve yurdun malı diye ama 4 kilo bana cok fazla. Bir de fiyati 30 tl ye yakindi en son ben baktığımda. Pahali geliyor biraz. Hemde 4 kilo olunca emin olamiyorum simdi memnum kalmazsam bitiremem diye. Boyle 1.5-2 kilo olsaydi fiyati da uygun olur denerdim ama göremedim hep 4 kg galiba.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sıvı daha iyi bence. En iyi toz deterjan Rinso. Özellikle siyah gibi koyularda başka toz deterjanlar falan bağzen toz bırakıyor, rengini solduruyor
rinso kusursuz siyahlar
O yüzden ben de siyah yıkamada kral rinso kusursuz siyahlar diyorum.
Yahudi ile Türk malı arasındaki fark bu. Türkler her malda hileli ya da kalitesiz yaparlar ucuz satmak için, yahudi en iyi malı yapar devamlı satmak için. Bu yüzden en iyisi yahudi malı ariel dir.