Bağımlılığın en temiz hali: Temizlik Bağımlılığı! Peki sizin temizlik bağımlılığınız ne seviyede?

Herkese cici sabahlaaaar. Kahveler çaylar içildi, kahvaltılar yapıldııı, herkes işinin başında🥳 Az kaldı cumaya, özledim haftasonunu. En sevdiğim işlerden biri de haftasonu dip köşe temizlik yapmak😬 Sabah yedide başlarım en geç altı gibi bitiririm⭐️🙏 Dün sorcaktım aslında bu soruyu; işten gelince yemek yedim ve büssürü ütü yaptım. Ütü yaparken bu soru geldi aklıma lakin haklarım bitmiş soramadım😁 Ütü demişken aşırı keyif alıyorum ütü yaparken hele birde jilet gibi kırışık olmayacak o zaman tamam🙏 Malum çalışan insan çok, ben dahil. Ama işten gelince süpürgeyi açmasamda heryeri silerim. Haftasonu da dip köşe girişirim eve. Yeterki temiz olsun. Hele de onun üzerine içilen kahve gibisi yok.☕️😌Bağımlılığım hastalık düzeyinde değil; lakin tertemiz olmalı heryer evimde. Peki sizin temizlik bağımlılığı seviyeniz nedir? Temiz kalın efenim saygılar🥳
Bağımlılığın en temiz hali: Temizlik Bağımlılığı! Peki sizin temizlik bağımlılığınız ne seviyede?