Mutfağın rengarenk, sevimli ve göz yormayan şekilde nasıl dekore edilmesi lazım, mutfak dekorasyon fikirleriniz neler?
Cevabın nedir?
Benim mutfak dekorasyon fikirlerim şöyle:
Öncelikle mutfağın renkli olmasını istiyorsam, bu renkleri abartmamayı tercih ederim. Mutfağın her yerini tek renk yapmak da doğru değil, araya kırmızı, turuncu, sarı gibi canlı, hoş renkler katılmalı. Çünkü orası mutfak ve iştahı tetikleyen, insanı canlandıran renklerin seçilmesi gerekir.
Mutfak dekorasyonunda canlı renkleri de resimdeki gibi abartmamak en iyisi. Bu sefer de mutfağın amacı dışında algılanmasına neden oluyor. Bu sebeple mutfak dekorasyonlarında renk kullanılacaksa çok göz önünde olmayan veya mutfağın belli bir bölgesinde kullanılmalı. Mesela şöyle:
Mavi rengi mutfak dekorasyonunda açık mavi şeklinde kullanılmış, sadece belli bölgede kullanılmış ve diğer tüm renkler oldukça sade, göz yormayan tasarımlarla mutfağın düzeni sağlanmış. Ayrıca mavi rengi iştah azaltan bir etkiye sahip, diyet yapanlar veya iştah kontrolü yapmak isteyenlere mavi renkte mutfak malzemeleri, mutfak dekorasyonları önerilir.
20 Yorumla
- +1 yıl
Sadelikten yana olduğum için genelde tercihim beyaz ya da siyah olur. Renklendirmek için bir kaç renkli aksesuar kullanırım.
00 Yorumla
- +1 yıl
Mutfak salon la bir olsun hata yatak odasında salon da olsun hata tuveletide banyoda salona dahil olursa of çok iyi olur üşeniyorum. Bence
00 Yorumla
- +1 yıl
Mutfakta alan müsaitse köşe takımı olmalı.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
1Cevap
- +1 yıl
mutfakta fazla renk sevmiyorum karışık geliyor nedense ;
olacksa iki renk olsun en fazla , sade olsun birbiriyle uyumlu ve gözleri yormayan, mesela kırmızı ;
sarı gibi renkler olmamalı00 Yorumla Bebek mavisi hoş ama klasik renkleri kullanırım genelde
10 Yorumla- +1 yıl
Klasik olsa? Bunlar benim yazlıkta ki gibi, yazlığa gider sadece
00 Yorumla - +1 yıl
Instagramda benonunblogu hesabına bak bence
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Güzel duruyor ama siyah beyaz tercihim..
00 Yorumla - +1 yıl
Sarı renk güzel bence
00 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar