Merhaba, dantel pike modelleri arıyorum, nereden bulabilirim? Resme eklediğim gibi açık renk kumaşlarda kullanmayı düşünüyorum, biraz da modern dantel modelleri denemek istiyorum. Dantel pike modeli yapılışı hakkında bilgisi olan, çeyizini böyle hazırlayanlar varsa bana yol gösterebilir mi? Yorum ve model önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.dantel pike takımı
Dantel pike modelleri arıyorum, nereden bulabilirim?
Pinterest yazdığım başlığa tıkladığında Pinterest içerisindeki dantel pike modellerini göreceksin, senin için o sayfayı ekledim başlığa. Çok güzel, farklı ve modern dantel modelleri ile dolu bir sayfa seni bekliyor ;)
pinterest dantel pike modelleri
Ayrıca hangi dantel modelini nasıl yapacağına dair açıklamalı videolar da önereceğim. Bu "nasıl yapılır" tarzındaki videolar inan çok işe yarıyor, her ince ayrıntısına kadar dikkat edilmesi gerekenleri anlatan insanların olması çok güzel.
Diğer videolarda ise farklı dantel modellerini görmeni sağlayacak resimler bulunmakta. Bunlar arasından kendine uygun olan, sevebileceğin ve yapabileceğin dantel modellerini rahatlıkla seçebilirsin.
En İyi Cevaplar