Ev dekorasyonu için ipuçları alabileceğim, çeşitli videolar veya IG tv gibi ev dekorasyonu hakkında içerikleri olan kanallar veya sayfalar önerebilir misiniz? Ev dekorasyon instagram kanalları, instagram sayfaları takip ediyorsanız bana da söyler misiniz?ev dekorasyon instagram
Ev dekorasyon instagram kanalları, sayfaları önerir misiniz?
Instagram içerisinde bir sürü ev dekorasyon kanalları, sayfaları var. Çoğunlukla kendi evinin fotoğrafını gönderip paylaşan kanallar olsa da pratik ürünler ve son trend dekorasyon önerileri içeren ev dekorasyon Instagram kanalları da mevcut. Bunlardan beğendiklerimi paylaşayım:
Bu sayfada çoğunlukla son trendlere uygun ev ve mutfak dekorasyon fikirleri bulunmakta. Özellikle mutfak için pratik çözümleri videolu olarak paylaşan MutfakDekorasyon sayfasını takip edebilirsin.
Ev.Dekor.Düzen sayfası çoğunlukla ev dekorasyonuna dair paylaşımlarda bulunmakla beraber çok farklı ve inanılmaz kullanışlı yeni tasarımlara da yer vermekte.
Dekorizyon sayfasında trend, çağdaş, son derece kullanışlı ve sade tasarımları bulabilir, fikir alabilirsiniz. Yer yer gösterişli tasarımların da görüldüğü bu instagram sayfasından faydalanmamak elde değil.
Çok hoş, modern ve ev dekorasyonu hakkında bize ipuçları verebilecek paylaşımlarda bulunan DekorasyonZevkim sayfası, benim de çok beğendiğim ve ilham aldığım sayfalardan birisi.
Ahşap sever biri olarak paylaşacağım 2 instagram sayfasından birisi WoodMaori. Evde ahşap tasarımları seviyorsanız ve fikir almak istiyorsanuz bu hesaba göz atabilirsiniz.
Doğal ahşaptan son derece şık ve pratik ev dekorasyon üretimleri olan Masif Hayat, benim çok sevdiğim ve ilham aldığım Instagram sayfalarından biri. Arkadaki burç tablosunun Kova olan teklisi bende de var ;)
Makrome ve teraryuma karşı bir ilginiz varsa, evde bu tarz dekorasyon fikirlerine ihtiyaç duyuyorsanız MiniDesing sayfasına göz atabilirsiniz. (Evet desing, design değil)
En güzelini en sona sakladım :) Duygu Turgut Gökpınar'ın hem ev için hem de günlük hayatta kullanmak için çok güzel tasarımları var. Bu tasarımların nasıl yapıldığını kendisi aynı isimle YouTube kanalında paylaşıyor, ben de uzun zamandır takipçisiyim ;) Sade, hoş ve evde kendinizin de yapabileceği ev dekorasyon kanalları, sayfaları arıyorsanuz bu sayfaya mutlaka göz atın derim.
Herkes söylemiş zaten söylememe gerek kalmadı sanırım ama ev dekorasyonu hakkında istediğin şeyin ilacı instagram falan değil pinterest. Aradığın her konu var valla.
En İyi Cevaplar