Ev & Yaşam Ev temizleyen erkek itici midir yoksa becerikli mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Evimi temiz tutmayı seviyorum, buna özen gösteriyorum. Bu beni itici mi yapar yoksa becerikli mi?temizlik yapan erkek itici becerikli Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ev temizleyen erkek itici midir yoksa becerikli mi? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Flamegirl Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Benim bu ankete olumlu bakmamın sebebi evini temiz tutan erkeklerin kadınlar tarafından her zaman begenilmesidir. Kadin neden dezenfekte edilmeyen bir evde yaşamak kalmak vb. Şeyler yapmak istesin ki. Temiz erkek 👍👍👍 0 0 Yorumla
AnıYaŞa1001 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 34% +1 yıl Her kadin gibi erkekte becerikli temiz olabilir bu seni itici yapmaz aksine cok guzel birsey...Su zmnda cok nadir boylesi yani 👍👏😊⁉️ 0 1 Yorumla AnıYaŞa1001 +1 yıl Tskler eig icin 😊 Yorumla
MuhendisW Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Becerikli kankam benim ben de supuruyorum evi kulaklık takıp shshs 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bence çok becerikli gadası her erkeğin elinden ev işi gelmelidir 0 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 637 cevap paylaştı. Örnek bir insansın bence. Tebrik ederim. 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar