evli bir çiftin yaşadığı evde kadın ev işleriyle ilgilenirken adam işe gidip gelmektedir birgün evdeki musluk bozulur +kadın kocasına hayatım şu musluğu tamir edermisin der -adamın cevabı nettir ben muslukçumuyum daha sonra başka br gün buz dolabı bozulur +kadın yine kocasına hayatım buz dolabına bir bakarmısın bozuldu galiba der -adam cevabı yapıştırır ben beyaz eşya servisi miyim başka bir günde elektrikler kesilir kadın adamdan yine yapmasını ister -adam elektrikçi olmadığını söyler v e işe gider adam işten geldiğinde elektrikler yapılmış dolap çalışıyor musluk damlatmıyor. -adam merak eder karısına sorar nasıl oldu bu kadın cevap verir karşı ki evdeki adam var ya -evet ne olmuş ona +işte o geldi bende evdeki arızaları söyledim oda bana dedi ki bunları senin çin yaparım ama bir şartla ya bana bir kere verirsin ya da pasta yaparsın dedi -ee sen ne yaptın peki pasta yapın değilmi? +banane ya ben pastacımıyım dedim.
Önce kendim denerim, matkap dışında çoğu işten en az bir erkek kadar anlarım. Ben yapamazsam eşim dener o da yapamazsa ki sanmıyorum eve hiç tamirci çağırmadık internet bağlantı kurulumu dışında. Gerek kalırsa ki ben hiç ilgilenmiyorum babam ya da eşim bulur arar davet eder 😊
O konularla ben ilgilendiğim için, çağrılacaksa ben çağırır evde tamirci ile baş başa saatler geçiririm. Benim tatlı karım böyle şeylerle meşgul olmasın :)
Benim tamir edeceğimi düşünür ve beni bekler. Ancak ille de gelmesi gereken bir tamirci varsa, evde tek kalmasındansa yanına bize yakın birini çağırtır öyle tamircinin gelmesini söylerim.
ben yokken çağıramaz kaldı ki, elektriksel - elektronik bir arıza varsa her türlü çözerim, bunun haricinde elimiz ayağımız tornavida tutuyor, kendim onarabileceğim birşey varsa kendim yaparım, bir musluk filan değiştiririm misal, çok elzem bir durum olmadıkça kendim halletmeye bakarım, son çare başında ben bekleyeceksem usta girebilir eve.
Bana söyler bende bakarım yapabileceğim bir şey el atarım. Baktım beceremeyeceğim bir şey, o zaman da tamirciyi ben çağırır ben ilgilenirim. Hırsız mı tacizci mi tecavüzcü mü bilinmeyen bir adamla baş başa karım aynı evde asla kalamaz. Hatta ben varken bile adamın olduğu odaya kimse girsin istemem
1-çağıramaz, 2-çağırmaz... Zaten bizim evin stajer ustası benim. Ustalığım arttı evlendiğimizden beri... Yapamayacaksam da, benim evde olabileceğim saat için ustayı arar. Filmlere konu olmuş, fantazisi meşhur bir olaya meydan bırakmak olmaz.
Etmem herhalde ben gönderirim ama şu an aklıma gönderdiğim adamın karıma saldırabileceği gibi kötü düşünce geldi. Bunu aklımda bulundurur gönderirken bir arkadaşını veya kuzenini de eve yönlendiririm
Eşim olacak kişiye daima güvenirim fakat gelen insanın niyetini bilemeyiz. Güvenilir bir yerden gelirse çagırabilir bilmedigim bir servis ise bende evde dururum gelecegği saat.
Karısına güvenmeyen çağırttırmaz tabi.. bakıyorum da memlekette güven denen birşey kalmamış o zaman niye evlendin kardeşim? Tamirciye güvenmiyormuş sen karına güven önce boşver tamirciyi
Selm suskun çiçek ben Sinan biliyormusun bende genellikle zaman zaman suskun olmayı tercih ediyorum.. bazen ıyi tarafları artıları oluyor..☺👌 SENİ tanıyabilirmiyim tabi arzu edersen. Bekliyorum yazarsan geri dönmeyi görüşürüz
En İyi Cevaplar