Güzellik & Bakım Bacaklarına kullandığın bir krem var mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor #VücutBakımı 🤍 #BepantholSensiDaily Güncellemeler1 yıl Günceldir Bacaklarına kullandığın bir krem var mı? Cevapla Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl İki tane cildiyede yazdırdığım losyon var hdndjs onun dışında çok tahriş olduysa la Roche lipikar baume ortaysa nutralenDönüşümlü gidiyor 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bacak değilde genel vücut için kullanıyorum. Bazen yves rocher bazen bath and body works. 1 0 Yorumla
benginnn Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl sadece bacaklarıma değil tüm vücuduma bepanthol vücut losyonu kullanıyorum, muhteşem ürün❤️ 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 650 cevap paylaştı. Hayır kullanmam genrldd 1 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Hayır kullanmıyorum şımarmasınlar 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet şımartma bacaklarını Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% 1 yıl Güneş kremi kullanıyorum dövmem için. 1 0 Yorumla
kalpexoldu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kokulu losyon kullaniyorum tüm vücuduma 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl niveanın erkekler için bir kremi var kokusu için tüm vucuduma uyguluyorum 😎 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
İki tane cildiyede yazdırdığım losyon var hdndjs onun dışında çok tahriş olduysa la Roche lipikar baume ortaysa nutralen
Dönüşümlü gidiyor
Bacak değilde genel vücut için kullanıyorum. Bazen yves rocher bazen bath and body works.
sadece bacaklarıma değil tüm vücuduma bepanthol vücut losyonu kullanıyorum, muhteşem ürün❤️
Hayır kullanmam genrldd
Hayır kullanmıyorum şımarmasınlar
Evet şımartma bacaklarını
Bazı hanimlarda goruyorum
Nemlendirici kullanıyorum sadece
Genel vücudum için kullaniyorum
Yok daha neler :D
Nivea bazende arko
Bebek yağı kullanıyorum.
Güneş kremi kullanıyorum dövmem için.
Kokulu losyon kullaniyorum tüm vücuduma
Banyoda duş jeli 🤣🤣🤣