Bide yüzünü düzenli olarak temizliyorum ona rağmen sürekli sivilce siyah nokta komedon, hassas ciltler için bı yüzü yıkama jeli bide bephantol nemlendirici yok arkadaş hâlâ çıkıyor 

Bunlar öyle kremle hapla kesin olarak geçen şeyler değildir bende de kapalı komedon vardı düzenli cilt temizliği yaptırman gerekiyor bunun için güvendiğin güzellik salonuna başvurabilirsin ama iyice araştır gitmeden önce cilt önemli çünkü herkese emanet edilmez
Cevap
6Cevap
Akne karşıtı serumları kullanabilirsin
Bir kalem al noktaları birleştir bakalım vücut ne anlatmak istiyor
Mantıklı bir harita yıldız haritası gökyüzü suratımda sjsmms
😂😂😂
yüz yıkama jelin olarak sinozun yeşil şişeli olanını al içinde salisilik asit çay ağacı vs var siyah noktalarını azaltır düzenli kullanımda
peki kullandigin urunlerden sonra bir azalma oldu mu yoksa hic etkisini goremedin mi
Olmadı, aynı sinirim bozuldu vallahi
hmm. peki dogal yollu urunler kullandiniz mi
Kullandım bittim sabunu vs ama o da cildimi acayip kurutuyor
Çok ilginç istersen bilen birine danış benim cilt bakımı bilgim sabah yüzüme su vurmak kadar
Sizin gibi yapmak gerek heralde ua
benim gibi yaparsan siyah nokta hiç eksik olmaz
Erkeklerde çok az var ama demek ki işin sırrı bu
bence cilt yapisindan kaynakli. benim mesela sadece burnumun ustunde bir noktada duzenli olarak siyah nokta cikiyor
Olabilir yapılacak bir şey yok kabul edicez, belkide ben çok yakından yüzüme baktığım için gözüme batıyor aslında o kadar belli olmuyor, normali bu
yani acikcasi fotograftada oyle cok belirginmis gibi durmuyor. Bence sen cok iyi bildigin icin gozune batiyot
çözerseniz bana da yazın bende de var yaa
Yazarım doktora gidicem ama o da bir işe yaramıyor saçma sapan tedavi yöntemleri yazıyor.
İlla kendin cozcen bunları
evet gercekten öyle cildiye ye gittim işe yaramadı
Cilt bakımı yaptırman gerekiyor
kırmızı noktalar da çıkıyor bence
Yagli seylerden uzak dur
gözlere say onu da napalım artık..
siyah nokta goremedim ben
Nasıl göremedin bir sürü var
korum ben o halde
sorun degil bence o kadar olur rahatsiz edici degil bana gore
Neler denedin
Toniklemen iyi gelir