Güzellik & Bakım Vücudunuza hangi kremi kullanıyorsunuz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor #VücutBakımı 💙 #BepantholSensiDaily Güncellemeler1 yıl Güncelle Vücudunuza hangi kremi kullanıyorsunuz? Cevapla Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 650 cevap paylaştı. Nemlendirici vücut kremi kullanıyorum 1 0 Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Hiçbişey olmadığı zaman Nivea hep oluyor. Yves Rocher kullandım o da güzel. Bepanthol derma çok yoğun. 1 0 Yorumla
ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Peeling kullanıyorum genelde birde vücut yağı 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bu aralar yves rocher coconut çok güzel geliyor. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Dövmeden dövmeye krem süren ben 😂 dövme yaptırayım da krem sürmüş olayım 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% 1 yıl VS Romantic. Hem kokusu harika hem de ağırlaşmayan etkisi var. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl niveanin nemlendiricisini kullanıyorum, farklı kremler almaya param yok :"( sjsjdh 1 0 Yorumla
TunișƼ0 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Ne güzel ayakları var kadının. Yalayıcısına şimdiden hayırlı olsun 0 0 Yorumla
lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Şu ara cherry blossom vücut kremi kullanıyorum 1 0 Yorumla
Melekknz Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Vs bare vanilla 1 1 Yorumla MmartKedisi 1 yıl @melekknz , Senin için gerek var mı ki? <3 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Nemlendirici vücut kremi kullanıyorum
Hiçbişey olmadığı zaman Nivea hep oluyor. Yves Rocher kullandım o da güzel. Bepanthol derma çok yoğun.
Peeling kullanıyorum genelde birde vücut yağı
Bu aralar yves rocher coconut çok güzel geliyor.
Dövmeden dövmeye krem süren ben 😂 dövme yaptırayım da krem sürmüş olayım
VS Romantic. Hem kokusu harika hem de ağırlaşmayan etkisi var.
niveanin nemlendiricisini kullanıyorum, farklı kremler almaya param yok :"( sjsjdh
bepanthol vücut losyonunu kullanıyorum çok güzel yumusatiyor
Ne güzel ayakları var kadının. Yalayıcısına şimdiden hayırlı olsun
yves rocher vanilya 🤌🏻
Şu ara cherry blossom vücut kremi kullanıyorum
Duş jeli den başka bir şey sürmüyorum 😅
Aloe vera jel
Nivea..
Nivea
Vs bare vanilla
@melekknz , Senin için gerek var mı ki? <3
Rituals kullaniyorum
Arko