Cilt Bakım Yüz nemlendirici krem ile güneş kremi üst üste sürülür mü? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Fazla yağlı yapıyor, ne yapmak lazım, ikisi de lazım o an mesela.#VücutBakımı 🌸 #BepantholSensiDaily Güncellemeler1 yıl Günceliş Yüz nemlendirici krem ile güneş kremi üst üste sürülür mü? Cevapla Güneş Kremi Soruları Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ƒσℓℓσωɱε Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 92% 1 yıl Şöyle yapın nemlendirici sürün bekleyin bi 10 dk sonra güneş kremi sürün ben öyle yapıyorum. 3 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Su bazlı nemlendiriciler var. Bir uzmandan yardım almanı tavsiye ederim. Cilt analizi yaparlar, ona göre önerirler. 1 0 Yorumla
Elleira Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Benim cildim karma olduğundan güneş kremi tek sürüyorum. Kışın cildim kurursa o zaman nemlendirici de sürerim güneş kreminden önce. 1 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% 1 yıl Sıralama bu zaten önce nemlendirici en son güneş kremi 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gündüz güneş kremi gece nemlendirici kullanıyorum. Yeterli bence. 1 0 Yorumla
kübrl Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl nemlendiricinin emilmesini bekleyip üzerine öyle sürüyorum ben 1 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Ben sürüyorum.Başka bir nemlendirici veya güneş kremi deneyebilirsin. 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Cilt Bakım konusunda 650 cevap paylaştı. Sürülür ben sürüyorum 1 0 Yorumla
nisa-23 Takip Et Xper 1 Yaş: 33 1 yıl Su bazlı nemlendiri ve hafif yapili bir güneş kremi 2 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl En alta astar vurulursa olur yoksa tutmaz 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şöyle yapın nemlendirici sürün bekleyin bi 10 dk sonra güneş kremi sürün ben öyle yapıyorum.
Su bazlı nemlendiriciler var. Bir uzmandan yardım almanı tavsiye ederim. Cilt analizi yaparlar, ona göre önerirler.
Benim cildim karma olduğundan güneş kremi tek sürüyorum. Kışın cildim kurursa o zaman nemlendirici de sürerim güneş kreminden önce.
Sıralama bu zaten önce nemlendirici en son güneş kremi
Gündüz güneş kremi gece nemlendirici kullanıyorum. Yeterli bence.
nemlendiricinin emilmesini bekleyip üzerine öyle sürüyorum ben
Ben sürüyorum.
Başka bir nemlendirici veya güneş kremi deneyebilirsin.
Sürülür ben sürüyorum
Su bazlı nemlendiri ve hafif yapili bir güneş kremi
Önce nemlendirici sonra güneş kremi
En alta astar vurulursa olur yoksa tutmaz 😂
Nemlendiren güneş kremi alın
Hayır yağlanır
Ben sürüyorum
Kullanılabilir..
sürülür bence
olmaz