Güzellik & Bakım Ayak bakımı yapar mısınız? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor #VücutBakımı 🤍 #BepantholSensiDaily Güncellemeler1 yıl Güncelp Ayak bakımı yapar mısınız? Cevapla Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Ayakları tuzlu suya koymak tırnakları kesmek törpülemek va buna dahil midir? 1 4 Yorumla Edameda06 1 yıl Dahildir Yorumla Asil-Bey 1 yıl İyi o zaman yapıyormuşum demek ki Yorumla Edameda06 1 yıl 👍🏻😄 Yorumla Asil-Bey 1 yıl 😂😂 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl dost başa düşman ayağa bakar kendimin düşmanı değilim ben asdfasdf 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Aksjsjs Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% 1 yıl Yok öyle özel bir şey yapmam çünkü tırnaklarımın pek uzamasına fırsat vermeden keserim genelde temizdir 1 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Bunun için hem ayak spreyim hem de kremim var düzenli olarak kullanıyorum. Ayakta koku falan asla olmuyor 1 0 Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl El ve ayak birlikte yapmaya çalışıyorum genelde bakıma başladığım zaman ama kalırsa yine ayak kalıyor. 1 0 Yorumla
lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Haftada 1 gün olacak şekilde yapıyorum, diğer günler zaten sürekli olarak sabunlanıp yıkanması gerek diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
Gizemli_-Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Ayak dahil tüm vücuda eşit oranda düzenli bakım yapılmalı 1 0 Yorumla
emirhansaatci Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Ellerim kadar olmasada ayaklarimida sürekli yıkarım 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 650 cevap paylaştı. Evet yaparım 1 0 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Günde 3 5 sefer yıkarım yeter ne bakımı 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Kesinlikle yapmak ve ihmal etmemek lazım 1 0 Yorumla
BuzPüskürtenEjder Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Maks yaptığım şey tırnak kesmek 😅 1 0 Yorumla
SivisPacemParabellum Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Haftanın 2 günü tezeğin içinde bekletirim 1 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% 1 yıl Sart lütfen bizim hatunlar cok bakimsiz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ayakları tuzlu suya koymak tırnakları kesmek törpülemek va buna dahil midir?
Dahildir
İyi o zaman yapıyormuşum demek ki
👍🏻😄
😂😂
dost başa düşman ayağa bakar kendimin düşmanı değilim ben asdfasdf
Aksjsjs
Yok öyle özel bir şey yapmam çünkü tırnaklarımın pek uzamasına fırsat vermeden keserim genelde temizdir
Bunun için hem ayak spreyim hem de kremim var düzenli olarak kullanıyorum. Ayakta koku falan asla olmuyor
El ve ayak birlikte yapmaya çalışıyorum genelde bakıma başladığım zaman ama kalırsa yine ayak kalıyor.
Haftada 1 gün olacak şekilde yapıyorum, diğer günler zaten sürekli olarak sabunlanıp yıkanması gerek diye düşünüyorum
Ayak dahil tüm vücuda eşit oranda düzenli bakım yapılmalı
Ellerim kadar olmasada ayaklarimida sürekli yıkarım
Evet yaparım
Nemlendirici sürdüğüm oluyor
Günde 3 5 sefer yıkarım yeter ne bakımı
Kesinlikle yapmak ve ihmal etmemek lazım
Maks yaptığım şey tırnak kesmek 😅
Tabi ki el ayak birlikte 😊
Haftanın 2 günü tezeğin içinde bekletirim
Su ve sabunla yıkarım
Sart lütfen bizim hatunlar cok bakimsiz
İsteyene yaparım kızlar hemde beleş