Güzellik & Bakım 17 gü Cilt yapınız nasıl? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 55 Cilt yapınız nasıl?#VücutBakımı 🌿 #BepantholSensiDaily Güncellemeler14 gü Güncelleniyor Cilt yapınız nasıl? Cevapla Cilt Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
McCaLLs Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 42% 17 gü Karma sayılırSivilce çıkma oranı 1,2 ayda bir felan onunda izi kalmaz 2 günde kaybolur. 2 0 Yorumla
Sdkpr Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% 17 gü Karma cilt tipine sahibim. Cildimin bir kısmı kuruyken bir kısmı yağ kusuyor adeta. 1 0 Yorumla
SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 16 gü Güzellik & Bakım konusunda 652 cevap paylaştı. Kuru. 1 0 Yorumla
Handealtinkaya Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 93% 17 gü Kuru daimi nemlendirici krem kullanıyorum 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 17 gü Her gün değişiyor sjdjdk kışın kupkuru yazın karma 1 0 Yorumla
m ßlueოoon Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 16 gü Karma 1 3 Yorumla m ßlueოoon 16 gü U şekli benimki Yorumla m ßlueოoon 16 gü T ve U var karma olarak öyle biliyorum Yorumla Edameda06 16 gü Evet karma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Karma sayılır
Sivilce çıkma oranı 1,2 ayda bir felan onunda izi kalmaz 2 günde kaybolur.
Karma cilt tipine sahibim. Cildimin bir kısmı kuruyken bir kısmı yağ kusuyor adeta.
tertemiz bebek gibiyim
Kuru.
Kuru daimi nemlendirici krem kullanıyorum
Her gün değişiyor sjdjdk kışın kupkuru yazın karma
Yağlı cilde sahibim..
Yuvarlak yüz yağlı cilt
Normal - Yağlı arası gidip geliyor.
T ve U var karma olarak öyle biliyorum
Evet karma
Yağlanıyor maalesef.
Kuru
Ne yağlı ne kuru