Güzellik & Bakım Hangi gün vücut bakımı gününüz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Vücut bakımı gününüz hangi gün?#Edameda 🤍#BepantholSensiDaily 🌱 Güncellemeler1 yıl Güncelli Hangi gün vücut bakımı gününüz? Cevapla Bakım Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Edaya göre tek işimiz vucut bakımı, şampuanlar, kremler 😅 1 7 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet ya bommboş bir insanım aynen Yorumla LostThrones 1 yıl Estağfurullah, aklımdan hiç geçmedi. Yorumla Edameda06 1 yıl Dett suss 🔪 Yorumla LostThrones 1 yıl Yemin ederim 😅 Yorumla Edameda06 1 yıl Hıııhh 💅 Yorumla LostThrones 1 yıl Sinsi Deily iyi krem mi 😅 Yorumla Edameda06 1 yıl Öyle bir şey duymadım 🤣 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Arabayı yıkatmaya gorurdugum zaman kendime de su tutturuyorum 😂 1 1 Yorumla Edameda06 1 yıl Jdsdjdj Yorumla
Fikretin_İsyanı Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Çarşıya çıktığım her gün tepeden tırnağa vücut bakımı yaparım. Vücudum kaymak gibi olur. Yoksa bu aylarda bile vücudum terliyor ve kokuyor. 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 650 cevap paylaştı. Genelde hafta sonları 1 0 Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Her gün nerdeyse jdmxjs nemlendirmek şart 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Banyo yaptığım gün doğal olarak bakım günüdür 1 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Canım keyfim ve kahyası ne zaman isterse 1 0 Yorumla
VuR-KaN Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl nerelerine bakım yapıyon sen/ 0 2 Yorumla Edameda06 1 yıl Her yerime Yorumla VuR-KaN 1 yıl oyy Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Edaya göre tek işimiz vucut bakımı, şampuanlar, kremler 😅
Evet ya bommboş bir insanım aynen
Estağfurullah, aklımdan hiç geçmedi.
Dett suss 🔪
Yemin ederim 😅
Hıııhh 💅
Sinsi Deily iyi krem mi 😅
Öyle bir şey duymadım 🤣
Arabayı yıkatmaya gorurdugum zaman kendime de su tutturuyorum 😂
Jdsdjdj
Çarşıya çıktığım her gün tepeden tırnağa vücut bakımı yaparım. Vücudum kaymak gibi olur. Yoksa bu aylarda bile vücudum terliyor ve kokuyor.
Genelde hafta sonları
Her gün nerdeyse jdmxjs nemlendirmek şart
Banyo yaptığım gün doğal olarak bakım günüdür
Canım keyfim ve kahyası ne zaman isterse
Belli bir günü yok 2 günde bir yaparım
Haftasonu dinlenebildiğim günler.
Pazartesi-çarşamba-cuma-pazar
Hafta sonu genelde.
nerelerine bakım yapıyon sen/
Her yerime
oyy
Bana fark etmiyor..