Güzellik & Bakım Vücut bakım rutininiz hep aynı mıdır? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor #Edameda 🌸#BepantholSensiDaily 💕 Güncellemeler1 yıl Günceldir Vücut bakım rutininiz hep aynı mıdır? Cevapla Bakım Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Hiç değişmez. Duş almak dışında bir bakımım yok. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Hep aynıdır Çeşme suyu ve lif köpüren herhangi bir sabun işimi görüyor 1 0 Yorumla
Oburix34 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Yüzüme neyse de vücuduma ne sürsem diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 650 cevap paylaştı. Evet aynıdır genelde 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Evet hep aynı sadece süt banyosu yapıyorum. 1 0 Yorumla
YSKMetin2121 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Benim aynıdır her sabah kalkarım yüzümü yıkarım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hiç değişmez. Duş almak dışında bir bakımım yok.
Hep aynıdır Çeşme suyu ve lif köpüren herhangi bir sabun işimi görüyor
Yüzüme neyse de vücuduma ne sürsem diye düşünüyorum
Evet aynıdır genelde
Evet hep aynı sadece süt banyosu yapıyorum.
Yani..
genelikle
ayni
Hep aynı yani yok
Benim aynıdır her sabah kalkarım yüzümü yıkarım
Ayni
hayır ne varsa onu yaparım
Evet aynı.
Değişebiliyor.
evet