Güzellik & Bakım Hiç vücut bakımını dışarda yaptınız mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Dışarda vücut bakımı yaptığınız oldu mu? Public care xhjd off Soru bulamıyorum 🤓🫨#EdamedaVücutbakımı 🌼#L’Occitane 🤍 Güncellemeler+1 yıl Günco time Hiç vücut bakımını dışarda yaptınız mı? Cevapla Bakım Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Evet geçen sene bir hocam vardı bayılırdım karşısında bacaklarımı kremlemeye kdkdkkd 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Askerde güneşten kollarım yanınca boyuna güneş kremi sürmüştük bu aklıma geldi 😂 1 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂 Kafi :dd Yorumla Semih6934 +1 yıl 12 saat nöbet tuttuk ama olsun dimi 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet olsundu 😃 Yorumla Semih6934 +1 yıl 😄😄 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güneş kremi tazelemek buna dahilse yaptım değilse yapmadım.😂 1 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yok, public farklı bir kategoriydi sanki 1 15 Yorumla Edameda06 +1 yıl Nereye istersen oraya koyulur o tabir Yorumla Emre_22- +1 yıl Benim iç kötü sanırım Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Yorumla Emre_22- +1 yıl pixabay.com/.../ Yorumla Emre_22- +1 yıl Buna benziyorsun Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet çok tatlıyım :d Yorumla Emre_22- +1 yıl Bembeyaz pamuk gibisin Yorumla Edameda06 +1 yıl 🐱🐈. Yorumla Emre_22- +1 yıl Isıran emoji yokmuş Yorumla Edameda06 +1 yıl Var şu ısıran gibi : 😬 Yorumla Emre_22- +1 yıl Sayılır 😸 annemde bembeyaz yumuşacık olunca ne çekiyor kadıncağız Yorumla Edameda06 +1 yıl Annem de derken Yorumla Emre_22- +1 yıl Benim sevme biçimim ısırarak veya sıkıştırarak, el kol ısırma huyum var Yorumla Emre_22- +1 yıl Annem o yüzden biraz çekiyor benden yani Yorumla Edameda06 +1 yıl Anldım 🙄 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Sahilde kuma gömdüm kendimi 😂 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Harika bir bakım dhdj Yorumla emre00 +1 yıl Tavsiye ederim 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 650 cevap paylaştı. Hayır evde yaparım 1 0 Yorumla
Hicraney Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Plajda güneş kremi sürmek sayılır mı 😁 1 1 Yorumla Hicraney +1 yıl Şimdi gördüm yorumlarda benzeri yazılmış 😊 Yorumla
AskeriiMühendissss Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Iyyy 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Nee Yorumla AskeriiMühendissss +1 yıl Elletmem vücudumu kimseye Yorumla Edameda06 +1 yıl Biri yapacak demedik ki zaten jdjd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet geçen sene bir hocam vardı bayılırdım karşısında bacaklarımı kremlemeye kdkdkkd
Askerde güneşten kollarım yanınca boyuna güneş kremi sürmüştük bu aklıma geldi 😂
😂 Kafi :dd
12 saat nöbet tuttuk ama olsun dimi 😂
Evet olsundu 😃
😄😄
Güneş kremi tazelemek buna dahilse yaptım değilse yapmadım.😂
Yok, public farklı bir kategoriydi sanki
Nereye istersen oraya koyulur o tabir
Benim iç kötü sanırım
🤣
pixabay.com/.../
Buna benziyorsun
Evet çok tatlıyım :d