Güzellik & Bakım Elleri fazla yıkayınca ciltte kuruluk olur mu? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Elleri çok sık yıkamak elleri daha çok mu kurutur?#EdamedaVücutbakımı 🪻#L’Occitane 💜 Güncellemeler+1 yıl Günceldir Elleri fazla yıkayınca ciltte kuruluk olur mu? Cevapla Cilt Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sls olan sabun ve sıvı el sabunları daha çok kurutur. Bath and body works bunun bir tane sabunu var pahalı ama mükemmell kokusu var ve elleri kurutmuyor💐 1 0 Yorumla
ßlueოoon Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evet kurutuyor. Özellikle sabunlar ele daha fazla zarar veriyor 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Pek bilgim olduğu söylenemez bu konu özelinde bilemiyorum.. 1 0 Yorumla
sacmaliklardunyasi2 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 78% +1 yıl Çok sık yıkarım ellerimi kışın sık yıkadığım için çatlıyor maalesef 1 0 Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Olsaydı bende olurdu edameda06 ben pimpirikliyim bu konuda 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl evet kesinlikle o yüzden yanımdan el kremini ayırmam sürekli sürüyorum bu sebeple 1 0 Yorumla
FikretinMücadelesi Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Su değil bazı kopüksü el sabunları var onlar kurutuyor daha çok. 1 1 Yorumla FikretinMücadelesi +1 yıl Pardon ya el sabunu değil traş köpüğü kıvamında sabunlar var onlar.
Besiktas_JK Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Evet kuruluk olur özellikle nemli bölgelerde çok yaşanıyor bu tarz sorunlar 1 0 Yorumla
olumbakgitttt Takip Et Xper 2 Yaş: 114 +1 yıl Napalım elimizi yıkamayalım mı 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sık sık nemlendirici sürebiliriz Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 650 cevap paylaştı. Ever oluyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sls olan sabun ve sıvı el sabunları daha çok kurutur. Bath and body works bunun bir tane sabunu var pahalı ama mükemmell kokusu var ve elleri kurutmuyor💐
Evet kurutuyor. Özellikle sabunlar ele daha fazla zarar veriyor
Pek bilgim olduğu söylenemez bu konu özelinde bilemiyorum..
Çok sık yıkarım ellerimi kışın sık yıkadığım için çatlıyor maalesef
Olsaydı bende olurdu edameda06 ben pimpirikliyim bu konuda
evet kesinlikle o yüzden yanımdan el kremini ayırmam sürekli sürüyorum bu sebeple
Su değil bazı kopüksü el sabunları var onlar kurutuyor daha çok.
Pardon ya el sabunu değil traş köpüğü kıvamında sabunlar var onlar.
Evet kuruluk olur özellikle nemli bölgelerde çok yaşanıyor bu tarz sorunlar
Çatlama oluyor
Olabilir su klorluysa
Kuruluk ve çatlak oluşur
Kullandığın sabuna bağlı
Olur sabunlar da yapabilir
Napalım elimizi yıkamayalım mı
Sık sık nemlendirici sürebiliriz
Ever oluyor
Kremli sabunlar var onlar kurutmuyor
Yok olmuyor
Olur evet