Güzellik & Bakım Kızlar, bacak arasında çıkan sivilce, batık ve çilek görünümünü nasıl yok edebiliriz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Resimler bana ait değildir. Örnek olarak koydum. Ne geçirir bu görüntüyü? Kızlar, bacak arasında çıkan sivilce, batık ve çilek görünümünü nasıl yok edebiliriz? Cevapla Sivilce Soruları Resim Soruları Çil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 372 cevap paylaştı. kremlerle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kremin ismi?
macakizi91 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 73% +1 yıl düzenli olarak glikolik asit kullan o bölgeler hassas o yüzden yüksek oranlı bişi kullanma mesela sinoz glow tonik çok uygun hassas ciltlere de uygun çünkü 0 0 Yorumla
cevher67 Takip Et Guru Yaş: 47 +1 yıl En kisa zamanda lazer yaptir ve kıllardan kurtul yoksa her jilet ya da ağda yaptığinda aynisi olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bu kadar değildir sendeki di mi? Lütfen evet de. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Değil değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahaa sevindim ya bana neyse. İnsanlık yaşasın hep. Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Bu ne iğrenç fotoğraflar ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bunları bulabildim. Yorumla eternity-a +1 yıl Keşke bulmasaydin Yorumla
Sexbadi Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl jiletle yapmış ondan bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hep böyleydi. Ağda , jilet ya da lazer yapsamda. Yorumla Sexbadi +1 yıl o gel bişe diycemm Yorumla
Kotucocuk0707 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Erkek misin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır erkeklerin bacaklarında çıkmaz zaten. Kadın vücudu yağlı. Yorumla Kotucocuk0707 +1 yıl Evet Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cildiye git 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya çoğu kişide var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
kremlerle
Kremin ismi?
düzenli olarak glikolik asit kullan o bölgeler hassas o yüzden yüksek oranlı bişi kullanma mesela sinoz glow tonik çok uygun hassas ciltlere de uygun çünkü
En kisa zamanda lazer yaptir ve kıllardan kurtul yoksa her jilet ya da ağda yaptığinda aynisi olur
Bu kadar değildir sendeki di mi? Lütfen evet de.
Değil değil
Ahaa sevindim ya bana neyse. İnsanlık yaşasın hep.
Bu ne iğrenç fotoğraflar ya
Bunları bulabildim.
Keşke bulmasaydin
Normal jiletmi kullandın
Avokado yağı kullan annem gibi
jiletle yapmış ondan bence
Hep böyleydi. Ağda , jilet ya da lazer yapsamda.
o gel bişe diycemm
Peeling
Erkek misin
Hayır erkeklerin bacaklarında çıkmaz zaten. Kadın vücudu yağlı.
Evet
Cildiye git
Yok ya çoğu kişide var