Güzellik & Bakım Vücut bakımı ürünlerini nereden alırsınız? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Vücut bakımı ürünlerini nerden alırsınız?#EdamedaVücutbakımı 🪻#L’Occitane 💛 Güncellemeler+1 yıl #SS Güncellemeler+1 yıl Yine çok para harcadım 🥺 Vücut bakımı ürünlerini nereden alırsınız? Cevapla Ürün Soruları Bakım Soruları Vücut Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
BenTecna Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Geçen gün L'occitane'dan bir peeling aldım, efsaneydiii. Tavsiye ederim valla 🤩 1 0 Yorumla
Jeasica Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 99% +1 yıl Ooo loccitane en pahallısı , nadiren alıyorum , Gratis watsons, Rosmann benim mağazalar 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aktardan ya da internetten sipariş veririmSaçım için bı ürün siparis ettim de bu gün 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yves Rocher'in ürünlerini tercih ediyorum. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Geçen gün L'occitane'dan bir peeling aldım, efsaneydiii. Tavsiye ederim valla 🤩
Ooo loccitane en pahallısı , nadiren alıyorum , Gratis watsons, Rosmann benim mağazalar
Aktardan ya da internetten sipariş veririm
Saçım için bı ürün siparis ettim de bu gün
İnternetten alıyorum genelde
Yves Rocher'in ürünlerini tercih ediyorum.
Marketlerden, genelde BİM veya migros
buradan ya da internetten
Aktar , sadece sabun ve lif
Süper marketlerden 😂
Marketten :D Her markette sabun satılıyor :D :D
Mahalle bakkalı Osman amcadan 😅
Gratis saolsn
Gratis watsons
Gratis
eczane
Gratis
Almıyorum