Güzellik & Bakım Nemlendiriciler günde kaç kez kullanılabilir? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Nemlendirici günde en fazla kaç kez kullanılabilir?#EdamedaVücutbakımı 🌸 #L’Occitane 🩵 Güncellemeler+1 yıl Gncel Güncellemeler+1 yıl Süper soruş Nemlendiriciler günde kaç kez kullanılabilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
uyumsuzbirbilinmez Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Kuru ciltler bence günde 3 defaya kadar kullanmalı tabi yaşadığın yerin nem oranına bağlı değişir bu durum genel olarak en az 3 diyebilirim 🤔 1 0 Yorumla
Bez_BheBek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Benim şahsen cildim kuru olduğu için nemlendiricim elimin altında aklıma geldikçe sürerim. Bana göre cildin ihtiyacına göre sürme sıklığı değişir. 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tercihe bağlı belki ama ben iki sabah uyanınca gece uyuyunca.. 1 0 Yorumla
JuniorForeverrrr Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Ben cok kullanmıyorum fazla kullanıncada kotu yapıyor gunde 1 belki 2 gunde 1 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl 2 kere demişler. Çok anlıyormuş gibi bende 2 diyorum 😂 1 0 Yorumla
FikretinMücadelesi Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Ben günde iki kere kullansam yeter. Bir uyandığımda bir de yatarken 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl İstediğin kadar sürebilirsin. 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl cildim kuru değil 1 1 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Yağlı ciltlerinde neme ihtiyacı var :) Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Her gün kullanmam. Bir kez kullanıyorum. 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ben yakında üç yapıcam 😂 2 kullanıyorum şu an 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl 2 kere behfr8 1 1 Yorumla thecutewitch +1 yıl Bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kuru ciltler bence günde 3 defaya kadar kullanmalı tabi yaşadığın yerin nem oranına bağlı değişir bu durum genel olarak en az 3 diyebilirim 🤔
Benim şahsen cildim kuru olduğu için nemlendiricim elimin altında aklıma geldikçe sürerim. Bana göre cildin ihtiyacına göre sürme sıklığı değişir.
Tercihe bağlı belki ama ben iki sabah uyanınca gece uyuyunca..
Ben cok kullanmıyorum fazla kullanıncada kotu yapıyor gunde 1 belki 2 gunde 1
2 kere demişler.
Çok anlıyormuş gibi bende 2 diyorum 😂
Ben günde iki kere kullansam yeter. Bir uyandığımda bir de yatarken
Sabah akşam olmak üzere 2 defa.
Cildin ihtiyacına göre kullanılabilir
İstediğin kadar sürebilirsin.
cildim kuru değil
Yağlı ciltlerinde neme ihtiyacı var :)
2 kere kullanıyorum
Her gün kullanmam. Bir kez kullanıyorum.
Gece gündüz ola bilir
Sabah 1 akşam 1 diye biliyorum
Ben yakında üç yapıcam 😂 2 kullanıyorum şu an
Bir kere sabah kalktığnda yeterlidir
İki kere yeterlidir makbuldür
Bilmiyorum ki, bilen yazsın da öğrenelim
Defalarca kullandm
2 kere behfr8
Bence
3 kez sürülebilir.
İki kere
2 kere