Güzellik & Bakım Vücudunuz çok kurur mu? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Vücudunuz çok kurur mu?#EdamedaVücutbakımı 🩵#L’Occitane 🌸 Güncellemeler+1 yıl Gncl Vücudunuz çok kurur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Bir dönem aşırı derecede kurudu hatta öyle ki vucudum da yaralar çıkmaya başlamıştı doktora gittim ve sıkıntı stres dedi bebe yağı kullanmami önerdi 1 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kuruyor, özellikle ellerim berbat durumda, içi sıfır nem 1 0 Yorumla
Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Kupkuru geziyorum genelde 😅 çabuk kuruyor maalesef. 1 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Yıllardır kuru cilde döndü vücut. Zaman zaman çok kuruyor. 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl kirumaz 1 1 Yorumla Asya_2275 +1 yıl kurumaz* Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bir dönem aşırı derecede kurudu hatta öyle ki vucudum da yaralar çıkmaya başlamıştı doktora gittim ve sıkıntı stres dedi bebe yağı kullanmami önerdi
Kuruyor, özellikle ellerim berbat durumda, içi sıfır nem
Kupkuru geziyorum genelde 😅 çabuk kuruyor maalesef.
Yıllardır kuru cilde döndü vücut. Zaman zaman çok kuruyor.
Banyodan sonra kuruyor.
cildim de kuru evet bi tık
Hayır keşke kuru olsa
Hayır öyle bir sorun yaşamadım
Evet hemen kuruyor 😂
Benim aşırı kuru😔
Yok kurumaz
Kurumaz
Bazen evet
Ellerim kurur çok
kurumaz
Evet