Nutralen Soothing Krem - Hassas Ciltler Için Yoğun Nemlendirici Ve Yatıştırıcı Krem
Alın ve bana teşekkür edin 😅
Burdan reklam olmaz gerçi de benim hiç bir bağım yok doktor önerisiyle aldım :)) yağlı hissettirmiyor ağırlık vs yapmıyor
Cilt bakım rutininizde hangi markanın hangi ürünleri var? Cildiniz de bir yanma hissediyor musunuz hissediyorsanız ne zaman hissediyorsunuz
Yağlı cilt tipine dair çok şey biliyorum ama hassas ciltler ne kullanıyor ne iyi geliyor bilmiyorum keşfetme sürecinin uzun olmasını istemiyorum 🥲 inşaallah hassas ciltliler vardır jdndjsnd
Yanma hissi bende kışın soğukta oluyordu işe giderken özellikle sabahları pek bir şey kullanmadım açıkçası ekstra kullandığım bir krem yok şu an sadece yüzümü ılık suyla yıkarım günde 2-3 defa
Cevap
6Cevap
Benimde cildim hassas aslında.. ama önemli olan alerjin olmaması.. doktora danışıp da ürün kullanmak daha iyidir.. :(
Ben genelde Yves Rocher'dan alıyorum kremlerimi cildime iyi geliyor bu markayı bir dene istersen.
Cildin hassas mı pekii🥺
Gerçekten aşırı hassaslaştı cildim ya hassas ciltlerin kurşun atıp kurşun yiceği mükemmel ürünler arıyorum jdndjsnd
Teşekkür ederim deneyeceğim
Oriflame ürünleri gayet güzel tavsiye ederim
Daha eczane ürünleri lazım ama..
Benim cildim dinazor derisi gibi o yüzden bir şey diyemiyorum :D
Celenes mavi jel, frudia mavi güneş kremi , kil maskesi , buzlu su :)
genelde sinozun ürünlerini kullanıyorum. kendi cildime göre olan ürünleri kullandığım için hassasiyet olmuyo.
Toplaşırmısınız ne ismail saymaz gibi
😂😂
Hassas kalpler olur mu
Omaş🥺😅
Toplaşır mı ki
Neyleşir neyleşir
Ney :D
Şaka yaptım sıkıntıdan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?