Her hafta düzenli cilt bakımı yapıyor olmama rağmen böyle peeling yapıyorum yüz kesesi yapıyorum hyaluronik asit ve c vitamini ile destekliyorum kağıt yüz maskesi yapıyorum ama yinede her duştan sonra böyle oluyor ne yapsam düzelir bu durum
Cildinin üstüne çok gittiğin için böyle oluyor siz kızlar abartıyorsunuz en sağlıklı olanı her hafta 1 defa maske yapmaktır yani 1 ayda 4 kez onun dışında kendine uygun bi yüz temizleme jeliyle her gün sabah akşam 1 kez yıkaman yeter bide yüzüne uygun bi nemlendirici kullan hepsi bu her gün suratıniza tonlarca şey sürüyonuz yapıyonuz normal böyle cilt problemleri yaşamanız cildinin doğal dengesini bozuyorsun hatta bozmuşsun
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim açıklamalar için daha dikkatli olacağım dediğin şeyler hakkında
Kuru ciltlerin genel sorunu ne yazık ki bu. Yüzün sıcak suya girer girmez hemen soyuluyor ve acıyor hatta geriliyor. O yüzden nemlendirici krem ile gezmek zorunda kalıyoruz maalesef. İstersen cerave nemlendirici kremi kullanabilirsin bu krem oldukça güzel ve kaliteli bir krem.
Nemlendirici kullanıyor musun? Yüzün mü kuru genel olarak vücudun mu?
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Vücudumda kuru fakat yüzüm yani en çok pul pul oluyor çöl gibi yüzüm her gün yüz kesesi yapmak zorunda kalıyorum tabiki nemlendirici kullanıyorum tek bir şeyde değil ilk önce hyaluronik asit sonra krem formunda bir nemlendirici 2 aşamalı yapıyorum ona rağmen böyle
Garnierin nem bombası maskesi var o baya iyi haftalık nem ihtiyacını karşılıyor ve la rochenin cilt bakım ürünlerine bak kuru ciltler için pahalıdır ama iyidir. T bölgen daha kuru ve pul pul sanırım
hiç bi etkisi yok ona boşuna ne paranı ne zamanını harca bence. onun yerine sinoz glow tonik al haftada 3 4 gün sürsen yeter aydınlatır ton eşitler gözenek sıkılaştırır.