Güzellik & Bakım Göz altlarınız için yaptığınız bir şey var mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Göz altlarınız için yaptığınız bir şey var mı?#Edamedaciltbakım 🌺 Güncellemeler+1 yıl ... Göz altlarınız için yaptığınız bir şey var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hayır aşko senin var mı merak ettim şimdi arıyordum da 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Göz altı kremi, uykusuzlukta oluşan şişlikleri falan önlemek için. (simple marka, Mavi olan) Yorumla Blossom01 +1 yıl Teşekkürler bakarım🌹 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😘🌺 Yorumla
Jeasica Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 99% +1 yıl Göz doktorumunda tavsiyesiyle kaliteli bir göz altı kremi kullanıyorum 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Nivea men krem sürüyorum ama sadece göz altlarıma değil. 1 0 Yorumla
Metamortan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Beyaz lekeler var onlar nasıl gider ya 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Cildiyeye gitsen iyi olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır aşko senin var mı merak ettim şimdi arıyordum da
Göz altı kremi, uykusuzlukta oluşan şişlikleri falan önlemek için. (simple marka, Mavi olan)
Teşekkürler bakarım🌹
😘🌺
Göz doktorumunda tavsiyesiyle kaliteli bir göz altı kremi kullanıyorum
Nivea men krem sürüyorum ama sadece göz altlarıma değil.
Beyaz lekeler var onlar nasıl gider ya
Cildiyeye gitsen iyi olur
Salatalık 🥒 kdkds
Var, kapatıcı sürmek 😄😄😄
Göz altlarını su ile yıkamak 😂
Göz altı serumu kullanıyorum
Göz altı kremi ve salatalık
Gözaltı maskesi
hayır canım
Hayır
yok hayır
Var vitamin c