Güzellik & Bakım Cildine değer veriyor musun? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Cildine değer veriyor musun ksHan ve ksNur?#Edamedaciltbakım#L’Occitane 🌷 Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Cildine değer veriyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Elimden geldiğince değer verip bakım yapıyorum , yoksa kızlarla nasıl tanışıp buluşacam ben 😂🤣 2 2 Yorumla Aafro-dit +1 yıl Hee bir tek sorun oydu 😄 Yorumla Bischocolata +1 yıl Önemli mesele ama. Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Tabii ki değer veriyorum Allah'ım bana emanete 1 0 Yorumla
ZirveKartali Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Sana verdiğim değer kadar değil kadınlar candır 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Valla pek değer vermiyorum 😅 Gelişine yaşıyorum 😂 1 0 Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Ona harcadığım zaman ve paraya göre değerlendirerek evet değer veriyormuşum 1 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Haftada 4 gün kuş sütüyle banyo hiç şaşmaz 1 12 Yorumla Edameda06 +1 yıl Senin bir sorun cevap yazmıştım ve sen de sonra yorum atmışsın ama sonra bakacağım zaman sorunun silindiğini gördüm ve yorumunu göremedim 😒 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bir soruna * Yorumla FigmudSreud +1 yıl Kahve sorusuydu dimi Hayriye Hanım Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet Yorumla FigmudSreud +1 yıl Yazdığım görüşü mü merak ettin Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet cevabınııı Yorumla FigmudSreud +1 yıl Hayriye Hanım bu benimle mezara gider lütfen ısrar etmeyiniz zira artık söyleyemem Yorumla Edameda06 +1 yıl Ya çatlatma beniiiiii öyle takıntılarım var merak edrim Yorumla FigmudSreud +1 yıl Neyse Hayriye Hanım merakınızı gidereyim Ali Rıza beyle yazmışsın ya ben de Ne içersiniz Hayriye Hanım? yazmıştım :D Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Kahve içerim kahve sorusunda ayran içicek halim yok rıza zjdjd Yorumla FigmudSreud +1 yıl Yok hayriye hanım hangi kahveyi içersin anlamında sormustum yav espresso mu latte mi vs. d Yorumla Edameda06 +1 yıl Hıııı caramel makiyatoo 😂 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kshan ne kız 😂 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Gökhan'ın sonundaki Han 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Elimden geldiğince değer verip bakım yapıyorum , yoksa kızlarla nasıl tanışıp buluşacam ben 😂🤣
Hee bir tek sorun oydu 😄
Önemli mesele ama.
Tabii ki değer veriyorum Allah'ım bana emanete
Sana verdiğim değer kadar değil kadınlar candır
Valla pek değer vermiyorum 😅 Gelişine yaşıyorum 😂
Ona harcadığım zaman ve paraya göre değerlendirerek evet değer veriyormuşum
Haftada 4 gün kuş sütüyle banyo hiç şaşmaz
Senin bir sorun cevap yazmıştım ve sen de sonra yorum atmışsın ama sonra bakacağım zaman sorunun silindiğini gördüm ve yorumunu göremedim 😒
Bir soruna *
Kahve sorusuydu dimi Hayriye Hanım
Evet
Yazdığım görüşü mü merak ettin
Evet cevabınııı
Hayriye Hanım bu benimle mezara gider lütfen ısrar etmeyiniz zira artık söyleyemem
Ya çatlatma beniiiiii öyle takıntılarım var merak edrim
Neyse Hayriye Hanım merakınızı gidereyim Ali Rıza beyle yazmışsın ya ben de Ne içersiniz Hayriye Hanım? yazmıştım :D
🤣 Kahve içerim kahve sorusunda ayran içicek halim yok rıza zjdjd
Yok hayriye hanım hangi kahveyi içersin anlamında sormustum yav espresso mu latte mi vs. d
Hıııı caramel makiyatoo 😂
En önemli organlardan biri
verdiğimi düşünüyorum TwT
evet veriyorum.
Evet kendimden daha iyi bakıyorum ona
Kshan ne kız 😂
Gökhan'ın sonundaki Han 😂
Evet
vermeye calisiyorum
Cildim çok nankör :(
Bebekk gibi zatenn 🥰
elbette