Kafayı yicem artık valla leke geçirici diye madecassol krem sürdüm s*kti yüzümü resmen daha beter şimdide eczaneden şu diğer ürünü aldım ama bir işe yarayacağını sanmıyorum krem ile geçer mi bu yüzeysel yoksa hap tedavisimi lazım doktora gidecem yakın zaman da moralim aşırı bozuk
Bence en güzeli doktora görünmek. Doktor kontrolü olmadan yüzüne krem falan kullanma derim. Doktor kontrolü olmadan kullandığın zaman yanlış bir şey olabilir ve buda yüzüne zarar falan verebilir diye düşünüyorum ben. İstersen çay ağacı yağını kullanabilirsin yüzün için. En azından cildine iyi gelir ve acısı falan var ise geçirir ve yumuşatır.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hata ettim öyle yaptım işte madecassol sürdüm çoğu kişi demiş şöyle böyle ama mahfetti doktora gideceğim
Kaliteli yüz temizleme jeli ile sabah akşam yıkama Kaliteli güneş kremi ile cildi koruma Güneş kremini yağ bazlı temizleyici ile arındırma Kaliteli bir nemlendirici ile nemlendirme Sivilce içinde kış dönemi retinol ya da glikolik asit içerikli tonik ya da serum kullanmak Yaz ayındaysa azelaik asit kullanmak sorunu çözer
La roche bence cildi çok tahriş ediyor Doktora git tabiii ama roaccutane verir gibi Kullanmak istemezsen de yukarıda yazdıklarımı araştır bence Aynı soruna sahip erkek arkadaşım böyle topladı
Cerave diye bir urun var , yesili ve mavisi. Onlarin etiketini oku ve yuzune hangisi uygun onu al. Su an senin cildine parfumsuz birsey kulanman gerekiyo
Yok ya her krem her yuze iyi gelmiyodur ama dedigim o cerave dermatologun onayladi bir urun her yuze iyi gelen turden. Ama sen yinede doktora gorun. Gecmis olsun