Güzellik & Bakım Cildinizin parlak olması için hangi bakımları yapıyorsunuz? u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Cildinizin pasparlak olması için hangi bakımları yapıyorsunuz? Cildinizin parlak olması için hangi bakımları yapıyorsunuz? Cevapla Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Yağlı yiyeceklerden uzak durmaya çalışıp bol su içiyorum gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 372 cevap paylaştı. Nemlendirici 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bazen sabah kalktım mı yüzüme sabun sürerim 😂 bir de duş alıyorum benim bakımlarım bu en fazla onun dışı doğal güzelliğim var 😊 1 2 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Erkekler yapmasalar bile ciltleri güzel bence Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Evet doğru 😊 Yorumla
Celoss Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Her gun gunes kremi surup sabah kalinca ve gece yatarken temizleme jeliyle yikiyorum 1 0 Yorumla
Smh_ngs Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl soğuk su 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl Evet soğuk suda çok etkili. Yorumla
Şahinağa31 Takip Et Xper 1 Yaş: 62 +1 yıl Kimyasala karşıyım 1 1 Yorumla u SilverBlooming +1 yıl En güzeli Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yağlı yiyeceklerden uzak durmaya çalışıp bol su içiyorum gadası
Nemlendirici
Bazen sabah kalktım mı yüzüme sabun sürerim 😂 bir de duş alıyorum benim bakımlarım bu en fazla onun dışı doğal güzelliğim var 😊
Erkekler yapmasalar bile ciltleri güzel bence
Evet doğru 😊
Her gun gunes kremi surup sabah kalinca ve gece yatarken temizleme jeliyle yikiyorum
Ayda bir cilt bakımı yaptırırım
Doğal sabunlar kullanırım.
soğuk su
Evet soğuk suda çok etkili.
sabun günes kremi yeterli olucaktır
yüzümü günde 2 defa yıkıyorum
Kimyasala karşıyım
En güzeli
Nemlendirici ve bebyağı kullanıyiutm
Krem vs yapıyorum