İstersen sinoz leke kremini kullanabilirsin. Bu krem yüzündeki lekeleri hızlı bir şekilde geçirir oldukça etkili ve faydalı bir krem tavsiye ederim. Ya da yağ olarak bir tavsiye istiyorsan eğer benden sana çay ağacı yağını önerebilirim. Bu yağ gerçekten yüzüne çok iyi gelir ve lekeleri hız bir şekilde geçirir oldukça etkili.
Ya bak benim soyle bir sıkıntım var. Benim ergenlikte aşırı sivilcem vardı yuzum sivilceden gozukmuyor. Şimdi azaldı yani ayda max 10 sivilce çıkar ama soeun şu ki benim cildim aşırı hassas ve sivilceyle oynasam da oynamasam da leke yapıyor. Yani sivilce az çıkıyor ama leke bırakıyor o yuzden yuzumde sivilce çok az ama leke inanılmaz fazla yuzum lekeden gorunmuyor. Sadece sivilce de değil mesela elim çizildi ama kanamadı yani. Ona düragmen leke bıraktı. Yazın asla sabahları evden çıkmıyorum cunku bir kere evimizin ordaki kuafore gittim max 2 dakika gunesin altında kaldım kuafore vardığımda alnımda kocaman bir leke çıktı. Ben de bu ilacı kullanmak istiyorum ki artık sivilce çıkıp leke yapmasın. Onun dışında sırtımda sivilce çok yani yuzumde az ama sırt ve kollarımda aşırı aşırı çok. Mesela boyle bir durumda yazar mı sence ailem yuzunde sivilce yok ki yazmaz diyor sadece leke kremi falam yazar diyorlar. Yazar mı sence
Bak sorun çok az sivilce değil degil aktif sivilce benimde ne sirtimde ne kplumda sivilce vardı yüzumde iki 3 tane ama aktif yani yağli bisey yesem hemen cikar 1 tane bu yüzden ilaç kullaniliyor sana kesin yazar. Lekelere gelince evin içinde bile güneş kremi sürerim leke koruyucu olan sende onu kullan bu ilaç tedavi bittikten sonra bariyer onarici kremler kullaniliyor lekeler de uzun vadede geçer takma ama ilaci kesin tavsiye ediyorum internetteki korkutucu yazilara aldanma.
Ben lekelerim için kortizon ve iltihap kreminde evucumun içine iki damla koyup karıştırıp suruyordum aşırı iyi geliyordu zaten vucut kararmaları için de kullanılıyormuş bu iki krem. Ama tuy çıkartıyor falan dediler 1 2 ay kullandıktan sonra bıraktım ama ben de hiç tuy falan çıkmadı 2 ay kullammama rağmen istersen dene yani iyi geliyordu bana