Güzellik & Bakım En son cildine ne yaptığını tahmin edeyim mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Cilt bakımlı tahmin sorusu. En son cildine ne yaptığını tahmin edeyim mi?#Edamedaciltbakım#L’Occitane 🩷 Güncellemeler+1 yıl Güncoo En son cildine ne yaptığını tahmin edeyim mi? Cevapla Cilt Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Et bakalım hayriye hanım 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kese yaptın yüzüne ali rıza bey Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Evet edebilirsin ablam 😊😂 0 8 Yorumla Edameda06 +1 yıl Dalan sabunla yıkadın gıcır gıcır 😂 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Evet 😂😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Aa markası da mı tuttu sabunun 🤣 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Yok o tutmadı 😂 Nivea markası 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Niveanın sabunu var mı ya 🤔 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Var ya 😂🤔 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤔🙄😂 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl 😂😂 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Et bakalım zor olmaz brosu 😂 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Çeşme suyu çarptın yüzüne 🤣 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Tabi ki 😎 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😄🙂🙃😄 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Tahmin et bakalım 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sabunla yıkadın Yorumla ƘıԼıCƘiƦAƝ +1 yıl Evet ☺️ Yorumla
buhayatcekilmezyahu Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yatağa geçmeden önce naptimm 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Makyaj temizledin Yorumla buhayatcekilmezyahu +1 yıl Nooo bugün makyaj yapmadim Yorumla
BirRüyaOlsam Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl Hadi bil bakalim, uyanir uyanmaz yaptim 0 7 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yüz yıkama köpüğü ile yıkadın Yorumla BilgiMeraklısıbirkız +1 yıl Yüz yıkama jeli ile yıkadım 🙃 Yorumla BirRüyaOlsam +1 yıl @BilgiMeraklısıbirkız @edameda06 bilgi meraklisi bildi 🙂 yüz yikama jeli ile yikadim. Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤦♀️🤣 Yorumla BilgiMeraklısıbirkız +1 yıl Kusura bakmayın yanlışlıkla yazmıştım 😂 Yorumla BirRüyaOlsam +1 yıl @BilgiMeraklısıbirkız bilgi meraklisi degil, cevap verme meraklisi oldu bu 🤣 Yorumla BilgiMeraklısıbirkız +1 yıl Yanlışlıkla öyle oldu evet hahhahhaaa😂 Yorumla
Uçanpingu Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Benimkini tahmin et 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Peeling yaptın Yorumla Uçanpingu +1 yıl Hayır yıkayıp krem kullandim😝 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😊🪻 Yorumla Uçanpingu +1 yıl ❤ Yorumla
Maverick__069 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bilemezsen bütün kremlerini alırım 🤣 0 6 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sivilce sıktın Yorumla Maverick__069 +1 yıl bilemedin 🤣🤣 Yorumla Maverick__069 +1 yıl altıncı hislerin çok zayıf Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤷♀️🫣 Yorumla Maverick__069 +1 yıl bu normal falcı medyum değiliz Yorumla Edameda06 +1 yıl Ebettt Yorumla
Limpos Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Zor olmayacak et 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sadece su ile yıkadın Yorumla Limpos +1 yıl Bravo Yorumla
comolokko18 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl bilemeyeceksin 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Birisi tükürdü galiba yüzüne Yorumla comolokko18 +1 yıl yürek ister benim yüzüme tükürmek Yorumla Edameda06 +1 yıl 😃😃 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Olurr 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Buhar banyosu Yorumla
Serenatxx Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kaşıdın Yorumla Serenatxx +1 yıl Evet 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 Bravo bana djjdj Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Olur canım 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Defne sabunu ile yıkadın Yorumla aysekaptan +1 yıl 😍 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🪻🪻 Yorumla
BilgiMeraklısıbirkız Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Evet 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kağıt maske yaptın Yorumla BilgiMeraklısıbirkız +1 yıl Yüz yıkama jeli ile yıkadım 🙃 Yorumla Edameda06 +1 yıl 👍🏻😊 Yorumla BilgiMeraklısıbirkız +1 yıl ☺️☺️ Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Evet 😅 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Göz altı maskesi yaptın MuhteşemGüneş +1 yıl Cıks
_Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Et hadi.. 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yüz yıkama jeli ile yıkadın Yorumla _Petunya_ +1 yıl Evet ondan sonra da aloe vera maskemide yaptım ve şimdi mis gibi uyuyacağım..😻 Yorumla Edameda06 +1 yıl İyi geceler ☺️🌺 Yorumla _Petunya_ +1 yıl İyi geceler 💓 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yap çikolatam. 0 10 Yorumla Edameda06 +1 yıl Mıncıkladın 🤣🤣 Yorumla Bischocolata +1 yıl Oyyşş yerim seni nereden bildin perimisin sen Yorumla Edameda06 +1 yıl Bilirim ben kanko 🤣 Yorumla Bischocolata +1 yıl Kanko diyen diline eşek arıları soksun Yorumla Edameda06 +1 yıl 😨😱 Bu nasıl beddua Yorumla Bischocolata +1 yıl Bana kanko dersen bu cevabı alırsın, minnoşum de yakışıklı de vs🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kanka değil miyiz Yorumla Bischocolata +1 yıl Hayır değiliz 🥳 Yorumla Edameda06 +1 yıl Tamam o zaman daha mesafeli olurum arkadaşım 😂😂 Yorumla Bischocolata +1 yıl 🥰🥰 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Söyle 😄🌺 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kız sen kesin çiçekler gibi kokan bir maske yaptın 🪷🌸🌺 Yorumla everkeğii +1 yıl 🙈🌺 Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Siyah nokta sıktın Yorumla BağımsızBiri +1 yıl WhatTövbe estağfurullah 🤣🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤦♀️ Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Tabiki 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hacı şakir ile yıkayıp keseledin Yorumla gecekusum3434 +1 yıl Sular kesik valla 🤣🤣🤣 Yorumla Edameda06 +1 yıl Jsjdjdjd Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl olur et 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Su ile yıkadın Yorumla
Bidolutatlılık Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Olurr, et 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Nemlendirici sürdün Yorumla Bidolutatlılık +1 yıl Evett <3 Yorumla Edameda06 +1 yıl 🩷🩷 Yorumla
Endeksteki3 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Evet bekliyorum 0 6 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sabunla yıkadı Yorumla Edameda06 +1 yıl Yıkadın Yorumla Endeksteki3 +1 yıl Bilemedin cilt bakımına gitmiştim 😅 Yorumla Edameda06 +1 yıl Tüh vah Yorumla Endeksteki3 +1 yıl Dünyanın sonu değil canım vahlama 😅 eğlenceliydi Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 🤣 Yorumla
Lanetli_kek Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Olur 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kaşıdın Yorumla Lanetli_kek +1 yıl Olabilir xd Yorumla
SıvaslıAli58 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tahmin edemzsin 0 4 Yorumla SıvaslıAli58 +1 yıl Ama et hadi Yorumla Edameda06 +1 yıl Çamur maskesi yaptın Yorumla SıvaslıAli58 +1 yıl Keçi sütü Yorumla Edameda06 +1 yıl Hmm. Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Tahriş. 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sivilce kremi sürdün Yorumla dreamliner61 +1 yıl Hayır o kremi kullanacağım bir yer değil. Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤷♀️ Yorumla dreamliner61 +1 yıl tamam :) Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Et bakalım eda 😂 0 7 Yorumla Edameda06 +1 yıl Su çarptın :d Yorumla emre00 +1 yıl Hayır 😀 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ne yaptın Yorumla emre00 +1 yıl Maske Yorumla Edameda06 +1 yıl Bakımlı erkek djdj Yorumla emre00 +1 yıl Sağol 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😆🙃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Et bakalım hayriye hanım
Kese yaptın yüzüne ali rıza bey
Evet edebilirsin ablam 😊😂
Dalan sabunla yıkadın gıcır gıcır 😂
Evet 😂😂
Aa markası da mı tuttu sabunun 🤣
Yok o tutmadı 😂 Nivea markası 😂
Niveanın sabunu var mı ya 🤔
Var ya 😂🤔
🤔🙄😂
😂😂
Et bakalım zor olmaz brosu 😂
Çeşme suyu çarptın yüzüne 🤣
Tabi ki 😎
😄🙂🙃😄
Tahmin et bakalım
Sabunla yıkadın
Evet ☺️
Yatağa geçmeden önce naptimm
Makyaj temizledin
Nooo bugün makyaj yapmadim
Hadi bil bakalim, uyanir uyanmaz yaptim
Yüz yıkama köpüğü ile yıkadın
Yüz yıkama jeli ile yıkadım 🙃
@BilgiMeraklısıbirkız @edameda06 bilgi meraklisi bildi 🙂 yüz yikama jeli ile yikadim.
🤦♀️🤣
Kusura bakmayın yanlışlıkla yazmıştım 😂
@BilgiMeraklısıbirkız bilgi meraklisi degil, cevap verme meraklisi oldu bu 🤣
Yanlışlıkla öyle oldu evet hahhahhaaa😂
Benimkini tahmin et
Peeling yaptın
Hayır yıkayıp krem kullandim😝
😊🪻
❤
Bilemezsen bütün kremlerini alırım 🤣
Sivilce sıktın
bilemedin 🤣🤣
altıncı hislerin çok zayıf
🤷♀️🫣
bu normal falcı medyum değiliz
Ebettt
Zor olmayacak et
Sadece su ile yıkadın
Bravo
bilemeyeceksin
Birisi tükürdü galiba yüzüne
yürek ister benim yüzüme tükürmek
😃😃
Olurr
Buhar banyosu
Et bakalım
Kaşıdın
Evet 😂
🤣 Bravo bana djjdj
Olur canım
Defne sabunu ile yıkadın
😍
🪻🪻
Evet
Kağıt maske yaptın
Yüz yıkama jeli ile yıkadım 🙃
👍🏻😊
☺️☺️
Evet 😅
Göz altı maskesi yaptın
Cıks
Et hadi..
Yüz yıkama jeli ile yıkadın
Evet ondan sonra da aloe vera maskemide yaptım ve şimdi mis gibi uyuyacağım..😻
İyi geceler ☺️🌺
İyi geceler 💓
Yap çikolatam.
Mıncıkladın 🤣🤣
Oyyşş yerim seni nereden bildin perimisin sen
Bilirim ben kanko 🤣
Kanko diyen diline eşek arıları soksun
😨😱 Bu nasıl beddua
Bana kanko dersen bu cevabı alırsın, minnoşum de yakışıklı de vs🤣
Kanka değil miyiz
Hayır değiliz 🥳
Tamam o zaman daha mesafeli olurum arkadaşım 😂😂
🥰🥰
Söyle 😄🌺
Kız sen kesin çiçekler gibi kokan bir maske yaptın 🪷🌸🌺
🙈🌺
Et bakalım
Siyah nokta sıktın
What
Tövbe estağfurullah 🤣🤣
🤦♀️
Tabiki
Hacı şakir ile yıkayıp keseledin
Sular kesik valla 🤣🤣🤣
Jsjdjdjd
olur et
Su ile yıkadın
Olurr, et
Nemlendirici sürdün
Evett <3
🩷🩷
Evet bekliyorum
Sabunla yıkadı
Yıkadın
Bilemedin cilt bakımına gitmiştim 😅
Tüh vah
Dünyanın sonu değil canım vahlama 😅 eğlenceliydi
🤣 🤣
Olur
Kaşıdın
Olabilir xd
Tahmin edemzsin
Ama et hadi
Çamur maskesi yaptın
Keçi sütü
Hmm.
Tahriş.
Sivilce kremi sürdün
Hayır o kremi kullanacağım bir yer değil.
🤷♀️
tamam :)
Et bakalım eda 😂
Su çarptın :d
Hayır 😀
Ne yaptın
Maske
Bakımlı erkek djdj
Sağol 😂
😆🙃