Güzellik & Bakım Hydrafacial cilt yenileme işlemi yaptırır mısınız? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Hiç hydrafacial cilt yenileme işlemi yaptırdınız mı, yaptırır mısınız?#Edamedaciltbakım#L’Occitane 🫧 Güncellemeler+1 yıl Gncl Hydrafacial cilt yenileme işlemi yaptırır mısınız? Cevapla Cilt Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Jeasica Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 99% +1 yıl Yok yaptırmadım ben kendim yıkıyorum sınra krem sürüyorum yatıyorum 1 0 Yorumla
Airenne Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Bir kere yaptim ama pek begenmedim, baska guzellik uzmani o etkili degil dedi 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yaptırmadım ama faydalı bir işleme benziyor ileride denerim belki.. 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Bana öğret az bu işleri 😂 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Olur xd Yorumla MrConfused +1 yıl Kalem kağıt alıp geliyorum 😂 Yorumla Edameda06 +1 yıl Xjdjdjjd Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yapmadım canımbenim ve yapmayı düşünmüyorum. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yok yaptırmadım ben kendim yıkıyorum sınra krem sürüyorum yatıyorum
Bir kere yaptim ama pek begenmedim, baska guzellik uzmani o etkili degil dedi
Yaptırmadım ama faydalı bir işleme benziyor ileride denerim belki..
Bana öğret az bu işleri 😂
Olur xd
Kalem kağıt alıp geliyorum 😂
Xjdjdjjd
yaptırmadım, yaptırmam
Yaptırmadım ilk defa duyuyorum
Yapmadım canımbenim ve yapmayı düşünmüyorum.
Güzel birşeyse yatırabilirim
Gerekirse evet
Yok be ne gerek var su sabun yeter
Hayır hiç yaptırmadım yaptırmam
O ne ya 😂🤷♂️
Yok yaptırdım