Güzellik & Bakım Cilt maskesi yaparken maske fırçası kullanır mısınız? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Eksiden elimle sürerdim, artık fırça ile sürüyorum. Peki siz?#Edamedaciltbakım#L’Occitane 🩷 Güncellemeler+1 yıl ... Cilt maskesi yaparken maske fırçası kullanır mısınız? Cevapla Cilt Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Makyaj firçasini temizleyip yapsak ya da onla yapsak olur mu bu firçalarin ismi ne ki tam olarak 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Maske fırçası işte ismi. Daha farklı oluyor diğerlerinden ama bence makyaj fırçası ile de olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler Yorumla Edameda06 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Evet kullanıyorum daha pratik ve kolay oluyor 1 0 Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Maske yapmıyorum yıkayıp geçiyorum mis gibi 😄😄 1 0 Yorumla
Maverick__069 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hazır maske fırcasız zahmetsiz oluyo 1 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Direkt elimle sürmek benim tarzım.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Makyaj firçasini temizleyip yapsak ya da onla yapsak olur mu bu firçalarin ismi ne ki tam olarak
Maske fırçası işte ismi. Daha farklı oluyor diğerlerinden ama bence makyaj fırçası ile de olabilir
Teşekkürler
Rica ederim
Evet kullanıyorum daha pratik ve kolay oluyor
Maske yapmıyorum yıkayıp geçiyorum mis gibi 😄😄
Fırca ya da cubukla
Fırçaya gerek yok el varken 😂
Ben artık fırçayla sürüyorum.
Hazır maske fırcasız zahmetsiz oluyo
Arada kullanırım minnoşum.
Genelikle canim
Direkt elimle sürmek benim tarzım..
Katıysa elimle sürüyorum