Güzellik & Bakım Cildinizin porselen gibi olmasını ister miydiniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Ya porselen gibi olduğunda bir porselen kadar hassas olursa? Her güzel şeyin bir kusuru olması.#Edamedaciltbakım#L’Occitane ❣️ Güncellemeler+1 yıl Güncel Cildinizin porselen gibi olmasını ister miydiniz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
mütesellî Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Porselen çabuk kırılır 06, daha dayanıklı bir cilt öner bize. 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Katır cildi nasıl? Yorumla mütesellî +1 yıl Makûl. Yorumla Edameda06 +1 yıl Xdjddj Yorumla
umut088 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Kadınlara yakışır, bir erkekte abartılı durur. Sen de ciltlere takmışsın. Senin cildin zaten çok güzel. 😉 1 0 Yorumla
di00ib Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Allah en iyi en güzel şekilde yaratmış neyini beğenmiyorsunuz anlamıyorum 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kimyasal ile gelen porselen görünüm onlar olmadığında gidecektir. 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kütahya Porselen ise olur 1 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hayır güral porselen Yorumla FigmudSreud +1 yıl o zaman olmaz hayriye hanım ağzımızın tadı kaçtı Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 🤣 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Yok istemem ceset gibi 1 1 Yorumla ƘıԼıCƘiƦAƝ +1 yıl Sanki şimdiki halim güzel de 🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Porselen çabuk kırılır 06, daha dayanıklı bir cilt öner bize.
Katır cildi nasıl?
Makûl.
Xdjddj
Kadınlara yakışır, bir erkekte abartılı durur. Sen de ciltlere takmışsın. Senin cildin zaten çok güzel. 😉
Allah en iyi en güzel şekilde yaratmış neyini beğenmiyorsunuz anlamıyorum
Kimyasal ile gelen porselen görünüm onlar olmadığında gidecektir.
Kütahya Porselen ise olur
Hayır güral porselen
o zaman olmaz hayriye hanım ağzımızın tadı kaçtı
🤣 🤣
şu anki hali iyi
Memnunum bu halinden
Fayans gibi böyle parlak
Kim istemez ki bebeğim ya
Olsa güzel olur tabiki
Yok istemem ceset gibi
Sanki şimdiki halim güzel de 🙂
Çok abartı ya gerek yok