Güzellik & Bakım El kreminde aradığınız kriterler neler? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Yapay Zekaya Sor El kremi için aradığınız kriterler nelerdir?#Edamedaciltbakım#L’Occitane 🫒 Güncellemeler+1 yıl #SS El kreminde aradığınız kriterler neler? Cevapla Krem Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl el gıreminde dikkat ettiğim şeyler içeriğinde e vitamini olması ve * sonra yapış yapış olmamasıdır 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İçerisinde bulunan yağ moleküllerin hızlıca deri tarafından emilmesi ve elimde fazla bir kayganlık bırakmamasını isterim. 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl şeftali kokan arko krem gibi yumuşatan ve guzel koku bırakan krem gibi olmalı 1 19 Yorumla Edameda06 +1 yıl Arko kremin şeftali kokanı mı varmış. Allah için hiç sevmem şefrwli kokusunu Yorumla lenii +1 yıl vardı ben askerdeyken yatmadan önce ellerime sürerdim bütün koğuş mis gibi kokardı ((: artık tedavülden kalktı zaten Yorumla Edameda06 +1 yıl Hiç öyle bir Arko görmedim. Eskiden daha da düzdü hatta çok yoğun kıvamlı ve temiz bir kokusu vardı Yorumla lenii +1 yıl doğrudur ama ben net hatırlıyorum ((: bu kokunun yayılmasından eminim Yorumla Edameda06 +1 yıl Demek ki tedavülden kalkacak kadar kötüydü 🤭🤣 Yorumla lenii +1 yıl ama 14 sene geçmiş artık üretilmemesi normal değil mi ((: hem biz çok sevmiştik Türk askerleri olarak Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂😂 Eski şeyler hâlâ var bazı şeyler ne bilem Yorumla lenii +1 yıl aklıma attın akşam akşam ((: ben şimdi alışveriş sitelerinden ve google’dan baktım hiç birinde yok ama muadili var Yorumla Edameda06 +1 yıl Muadili hangisiymiş Yorumla lenii +1 yıl deep dresh Yorumla Edameda06 +1 yıl Ay deep fresh kötüüü Yorumla lenii +1 yıl gerçekten mi? daha başka markası var mıdır acaba Yorumla Edameda06 +1 yıl Şimdi baktım da tam yıldız almış falan, belki de bana göre kötüdür Yorumla Edameda06 +1 yıl Beğenen çok belli ki Yorumla lenii +1 yıl sen de dene istersen beğenmezsen bana verebılırsın ((: Yorumla Edameda06 +1 yıl Stok kalmamış o kadar beğenmişler 🤣 Yorumla lenii +1 yıl ((: bır de laf edıyordun Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂😂 Yorumla lenii +1 yıl ((: Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ellerimi uzun süre nemli tutsunYağlı yağlı bırakmasın Güzel koksun yeter 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cildi uzun süre nemli tutması ve güzel kokması elbette. 1 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Güreşçiler gibi yağlı görünümden hoşlanmıyorum 1 0 Yorumla
BiricikMinicik Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hızlı emici özelliği olmalı ve asla ağır bir kokuya sahip olmamalı. 1 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Tahriş etmemesi nemlendirecem derken sonra derileri soymması mesela 1 0 Yorumla
Maverick__069 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl yumuşatsın nemlendirsin 1 25 Yorumla Maverick__069 +1 yıl Eda hanım hâla köfte yiyormusun 2023 te afiyetle yerdin Yorumla Edameda06 +1 yıl Ne alaka Yorumla Maverick__069 +1 yıl Pardon Yorumla Edameda06 +1 yıl :/ :/ :/ Yorumla Maverick__069 +1 yıl sizi üzmek istememiştim kalbinizi kırdıysam özür dilerim Yorumla Edameda06 +1 yıl Ben olayı anlamadım ki Yorumla Maverick__069 +1 yıl olay şu bikaç ay önce lokantada/hamburgercide köfte yerken soru sormuştunuz hatırladınızmı Yorumla Edameda06 +1 yıl Sorum neydi ki? Yorumla Maverick__069 +1 yıl yemek sevmekle alakalı soruydu gibi hatırlıyorum Yorumla Edameda06 +1 yıl Ay ben neden hatırlayamadım ya 🙄🤔 Yorumla Maverick__069 +1 yıl Eda hanım hatırlayamamanız gayet normal çok sorunuz var Yorumla Edameda06 +1 yıl 🤣 🤣 🤣 Yorumla Maverick__069 +1 yıl yılbaşından önceki sorularınızda sormuştunuz resminizde vardı Yorumla Edameda06 +1 yıl Fast food sorusu olmasın? 🤔 Yorumla Maverick__069 +1 yıl ben Başkaban olsam sizi tam yetkili özel soru sorma bakanı yapardım 😊 Yorumla Maverick__069 +1 yıl evet olabilir Fast food sorusu Yorumla Edameda06 +1 yıl Hamburger falan Yorumla Maverick__069 +1 yıl eski tarihi geçmiş kremlerinizi atmayın bana verin diyen kisiyim :) belki hatırladınız Yorumla Edameda06 +1 yıl Şimdi hatrladım seni. Ama soruyu hâlâ tam hatrlamadım Yorumla Maverick__069 +1 yıl soruyu bende tam hatırlamıyorum keşke hatırlasam Yorumla Maverick__069 +1 yıl beni hatırlamanıza sevindim umarım sağlığın iyi ve hersey yolundadır Yorumla Edameda06 +1 yıl Evet iyiyim teşekkür ederim Yorumla Maverick__069 +1 yıl kendinize çokiyi bakın herzaman iyi olun Yorumla Edameda06 +1 yıl Sağol sen de Yorumla Maverick__069 +1 yıl Teşekkür Ederim Yorumla
mngkargo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl 14 Şubat abi 1 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Derken? Yorumla mngkargo +1 yıl ben Yorumla Edameda06 +1 yıl Mng 14 şubatta daha çok mu çalışıyo Yorumla mngkargo +1 yıl evet Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂 Yorumla
Furkan0007 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl İlk önce kokusu ve içerdiği kimyasallar. Çünkü bazı ürünler çok kanserojen maddeler içeriyor 1 0 Yorumla
Hayatsenlegüze06 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Çok fazla yağlı olmaması ve eli yumuşacık yapması 2 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İyi nemlendirmeli yağlılık hiss bırakmamalı 2 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl Eli vıcık vıcık yapmasın hızlı emilimi olsun yeter 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bir kriterim yok markası iyi olsun yeterli 😂 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl kokusu ve yapış yapış bir his olmaması 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
el gıreminde dikkat ettiğim şeyler içeriğinde e vitamini olması ve * sonra yapış yapış olmamasıdır
İçerisinde bulunan yağ moleküllerin hızlıca deri tarafından emilmesi ve elimde fazla bir kayganlık bırakmamasını isterim.
şeftali kokan arko krem gibi yumuşatan ve guzel koku bırakan krem gibi olmalı
Arko kremin şeftali kokanı mı varmış. Allah için hiç sevmem şefrwli kokusunu
vardı ben askerdeyken yatmadan önce ellerime sürerdim bütün koğuş mis gibi kokardı ((: artık tedavülden kalktı zaten
Hiç öyle bir Arko görmedim. Eskiden daha da düzdü hatta çok yoğun kıvamlı ve temiz bir kokusu vardı
doğrudur ama ben net hatırlıyorum ((: bu kokunun yayılmasından eminim
Demek ki tedavülden kalkacak kadar kötüydü 🤭🤣
ama 14 sene geçmiş artık üretilmemesi normal değil mi ((: hem biz çok sevmiştik Türk askerleri olarak
😂😂 Eski şeyler hâlâ var bazı şeyler ne bilem
aklıma attın akşam akşam ((: ben şimdi alışveriş sitelerinden ve google’dan baktım hiç birinde yok ama muadili var
Muadili hangisiymiş
deep dresh
Ay deep fresh kötüüü
gerçekten mi? daha başka markası var mıdır acaba
Şimdi baktım da tam yıldız almış falan, belki de bana göre kötüdür
Beğenen çok belli ki
sen de dene istersen beğenmezsen bana verebılırsın ((:
Stok kalmamış o kadar beğenmişler 🤣
((: bır de laf edıyordun
😂😂
((:
Ellerimi uzun süre nemli tutsun
Yağlı yağlı bırakmasın
Güzel koksun yeter
Cildi uzun süre nemli tutması ve güzel kokması elbette.
Güreşçiler gibi yağlı görünümden hoşlanmıyorum
Hızlı emici özelliği olmalı ve asla ağır bir kokuya sahip olmamalı.
Tahriş etmemesi nemlendirecem derken sonra derileri soymması mesela
yumuşatsın nemlendirsin
Eda hanım hâla köfte yiyormusun 2023 te afiyetle yerdin
Ne alaka
Pardon
:/ :/ :/
sizi üzmek istememiştim kalbinizi kırdıysam özür dilerim
Ben olayı anlamadım ki
olay şu bikaç ay önce lokantada/hamburgercide köfte yerken soru sormuştunuz hatırladınızmı
Sorum neydi ki?
yemek sevmekle alakalı soruydu gibi hatırlıyorum
Ay ben neden hatırlayamadım ya 🙄🤔
Eda hanım hatırlayamamanız gayet normal çok sorunuz var
🤣 🤣 🤣
yılbaşından önceki sorularınızda sormuştunuz resminizde vardı
Fast food sorusu olmasın? 🤔
ben Başkaban olsam sizi tam yetkili özel soru sorma bakanı yapardım 😊
evet olabilir Fast food sorusu
Hamburger falan
eski tarihi geçmiş kremlerinizi atmayın bana verin diyen kisiyim :) belki hatırladınız
Şimdi hatrladım seni. Ama soruyu hâlâ tam hatrlamadım
soruyu bende tam hatırlamıyorum keşke hatırlasam
beni hatırlamanıza sevindim umarım sağlığın iyi ve hersey yolundadır
Evet iyiyim teşekkür ederim
kendinize çokiyi bakın herzaman iyi olun
Sağol sen de
Teşekkür Ederim
14 Şubat abi
Derken?
ben
Mng 14 şubatta daha çok mu çalışıyo
evet
😂
İlk önce kokusu ve içerdiği kimyasallar. Çünkü bazı ürünler çok kanserojen maddeler içeriyor
Çok fazla yağlı olmaması ve eli yumuşacık yapması
E vitamin olmasi
İyi nemlendirmeli yağlılık hiss bırakmamalı
Su bazlı olması doğal olması
Kokusu ve elimi çatlamaması
Ucuz olması ve yaglandirmamasi
Aşırı yağlı olmasın
Eli vıcık vıcık yapmasın hızlı emilimi olsun yeter
Nemlendirmesi ve kokusu
Kokusu v nemlendirici yapısı..
Bir kriterim yok markası iyi olsun yeterli 😂
kokusu ve yapış yapış bir his olmaması