Güzellik & Bakım Cildinizin pürüzsüzlük sırrı var mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Cildinizin pürüzsüzlük sırrı var mı?#Edamedaciltbakım #L’Occitane 🌺 Güncellemeler+1 yıl Güncels Cildinizin pürüzsüzlük sırrı var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Düzenli bakım yapıyorum, sabun asla kullanmıyorum ve ıslak mendille gerekmedikce makyajimi silmiyorum.😌 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Valla hiçbir müdahalede bulunmuyorum desem yeridir 😅 Sadece suyla sabunla yıkarım, bazen de güneş ışınına ihtiyaç duyar cildimiz. 1 0 Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Cildimi hep temiz tutup nemlendiriyorum ve peeling yapıyorum 💁🏻♀️ 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Evet var. Sabah akşam 100 kum zımpara ile zımparalıyorum brosu 😎😂 1 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Pürüzsüz cildi olan reel birini görürsem bunu cidden sorucam 🤔😃 1 0 Yorumla
İnciküpelikadınn Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Haftada iki gece Retinol+Hyaluronik asit Sabah c vitaminiVe leke giderici krem + nemlendirici 1 0 Yorumla
lexina12e2 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl sadece yıkıyorum başka bir şey yok ve cildim tertemiz 1 0 Yorumla
Tayfunnaslann Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Sen yaşıyormusn kiz hala kac sene gecti aradan 😅 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Var evet hiçbir şey sürmemek 😂 doğal güzellik 😊 1 0 Yorumla
shileemm Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Uyku düzeni. D vitamini vee bol bol su tüketimi 1 0 Yorumla
acayipadamm Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Egzersiz ve hareketli yaşamm 1 1 Yorumla acayipadamm +1 yıl yeşil çay içç Yorumla
TheLeydimmmm Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl sonradan değil doğuştan ekstra bir şey yok 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Benimki genetik adeta bir minnoş gibiyim 1 0 Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Her yerim pürüzlüdür çok orijinalim ben 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Düzenli bakım yapıyorum, sabun asla kullanmıyorum ve ıslak mendille gerekmedikce makyajimi silmiyorum.😌
Valla hiçbir müdahalede bulunmuyorum desem yeridir 😅 Sadece suyla sabunla yıkarım, bazen de güneş ışınına ihtiyaç duyar cildimiz.
Cildimi hep temiz tutup nemlendiriyorum ve peeling yapıyorum 💁🏻♀️
Evet var.
Sabah akşam 100 kum zımpara ile zımparalıyorum brosu 😎😂
Pürüzsüz cildi olan reel birini görürsem bunu cidden sorucam 🤔😃
Haftada iki gece Retinol+Hyaluronik asit
Sabah c vitamini
Ve leke giderici krem + nemlendirici
sadece yıkıyorum başka bir şey yok ve cildim tertemiz
Sen yaşıyormusn kiz hala kac sene gecti aradan 😅
Var Arap sabunu ile yıkıyorum
Güneşte fazla kaldığım için olabilir
Var evet hiçbir şey sürmemek 😂 doğal güzellik 😊