Eğitim & Kariyer Merhaba bana bulabileceğiniz bi eşi var mı acaba? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor İstanbul ve Ankara olur yatılı lazım yaşım 22 üniversite sona geçtim Güncellemeler+1 yıl *iş olacaktı. Ama zengin sevgili hepsinden önemli Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar iş bulun lütfen Merhaba bana bulabileceğiniz bi eşi var mı acaba? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Tekila_icelim Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ehliyetin varsa gayrimenkul danışmanlığı yap. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ankara da garsonluk işi uyar mı büyük bi nargile kafe de 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Uyar şu an abkaradayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruyu beğendim Yorumla
myphonex Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ev arkadaşı mı arıyorsun? 0 9 Yorumla Soran +1 yıl İş ya iş. Yorumla myphonex +1 yıl Mesleğin var mı Yorumla Soran +1 yıl Soruyu okumadın mı? Yorumla myphonex +1 yıl Lise diploması olur ya hani mesela çocuk bakıcılığı Yorumla Soran +1 yıl Öyle bi şey değil yok Anadolu lisesi mezunuyum uluslarası ilişkiler okuyorum Yorumla myphonex +1 yıl Sezonluk mu iş arıyorsun Yorumla Soran +1 yıl He Yorumla myphonex +1 yıl Oralar olması şart mı :d Yorumla Soran +1 yıl Nereler Yorumla
72277227 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Anlamadım ne arıyoruz sana 0 4 Yorumla 72277227 +1 yıl Ne iş yapabilin Yorumla Soran +1 yıl Garsonluk sekreketerlil Yorumla 72277227 +1 yıl HangiŞehir Yorumla Soran +1 yıl İstanbul Ankara olur Yorumla
Mustafa00011 Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl İstanbul Anadolu yakasında var bikac bildiğim yer 0 4 Yorumla Mustafa00011 +1 yıl Ahahaha zengin sevgili mi Yorumla Soran +1 yıl En iyisi o Yorumla Soran +1 yıl Bacı senin neren zengin la Yorumla Mustafa00011 +1 yıl Yavrum ben zengin değilim orta gelirliyim yalnız çevrem zengin Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl seni görmek lazım :d 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka be Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Hangi alanda 0 3 Yorumla Tendenönceruh +1 yıl E cevap da vermiyorsun hangi alanda hangi sektörde Yorumla Tendenönceruh +1 yıl Bu üslüpla sana referans olmaya gerek yokBaşarılar Yorumla Soran +1 yıl Kalın kafanla bi şey anlamıyosun ki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ehliyetin varsa gayrimenkul danışmanlığı yap.
Ankara da garsonluk işi uyar mı büyük bi nargile kafe de
Uyar şu an abkaradayım
Soruyu beğendim
Ev arkadaşı mı arıyorsun?
İş ya iş.
Mesleğin var mı
Soruyu okumadın mı?
Lise diploması olur ya hani mesela çocuk bakıcılığı
Öyle bi şey değil yok Anadolu lisesi mezunuyum uluslarası ilişkiler okuyorum
Sezonluk mu iş arıyorsun
He
Oralar olması şart mı :d