Acil paraya ihtiyacım var öğrenciyim (22) internetten para kazanabileceğim bir uygulama vs biliyor musunuz?
AI Persona’ya Sor

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Abi o değil de yorumlara baktım ama ne kadar iğrenç insanlar var cidden bu sitede. Kız normal bir şekilde sormuş ama diyenler ya git bir yerini aç falan demişler ya da niyetinin kötü olduğunu sanmışlar. Abi gerçekten üzülüyorum ben insanların böyle olmasına ama maalesef elden bir şey gelmiyor. Kız normal bir şekilde sormuş. Neyse soruna da cevap olarak internetten öyle para kazanabileceğin şeyler zor diyebilirim. Onun yerine günlük iş veren ilanlar falan var onlara bakabilirsin istersen
Cidden teşekkür ederim yorumun için
Ne demek ben teşekkür ederim
Normal yollardan imkansız o parayı internetten kazanman anca bir vasfın falan olacak ki freelancer sitelerden iş alacaksın bunlar yoksa anketle manketle 100 lira bile kazanamazsın
Evet ama internetten kazanman icin para atman lazim bin acil lazimsa nasil kazanmayi dusunuyorsun
ınternetten ancak show yaparsın oda para atan olmaz real goruserek kolay elde edersı bu rakamı 2-3 gorusmede cıkartırsın hatta gecelık kalırsın 1 seferde cıkar
Ahah o dediğin şey için bi kaç sapık teklifte bulundu bir saat geçir 15.000 hazır diyip sözleşme bile atan oldu lakin orıspu değilim sadece sordum
15. bınmı ne sozlesmesıu daıremı kıralıyolar :) senı keklemısler bu tarz buyuk bedeller sunup aklını celenlerden bılhassa kac uzakdur. seytana uyup tek seferde vurgu yapayıma kapılma butarz kısıler basta paranı verırler ama senı uyutup bır sekılde paralarını gerı alırlar en tehlıkelı kısıler asırı abartılı bedel sunanlardır
Okuduğum bazı webtoon siteleri editör ve çevirmen ilanları veriyor c2 veya ona yakın dil varsa bölüm başı 1-2 dolar verdiklerini duydum. (Genelde korece veya ingilizce dil isterler sanırım)
part time öğretmenlik ya da çocuk bakıcılığı yapabilirsin
İnternette zor harcama yaparken gelirinize göre harcayın kendinizi kapana atmayın
Kolay para kazanmak ahlaksız işlere davetiyedir
Ne alicanki kanka okadar lazim
Kredi kartımı ödemem lazım.. İnternette baktım anket vs var ama aşırı saçma yapamadım o yüzden sordum
Asgarisini ode biraz zaman kazanabilirsin
Belediyeye başvurdun mu
online bir şey düşünür müsün?
görürsem bana.
Rvet var 7 dkde kazanirsin
Hmm belki biraz
inş bulursun
Dayı avi.. Bol şans
Kimseden para istemiyorum sordum sadece
Evet aynen.
Olur yardımcı olurum uyarsa
c2 de şov.