Merhaba arkadaşlar kredi borcumu 1 ay ödemedim bu ay da son ödeme tarihi geçti ve Ziraat Bankası harçlık avansım kapatıldı. Nakite çevirip borcu ödemeyi planlıyordum ama şu an kapalı. Geçici olarak kapatıldı mesajı geldi ziraatten. Borcun asgarisini ödersem açılır mı? Açılcaksa ne zaman açılır?Harçlık Avans Kapandı Nasıl Açılır?
Ziraat bankası harçlık avans kapatıldı açılması için ne yapılmalı?
Ziraat Bankası Genç Bankkart’ın bir özelliği olan harçlık avans, üniversite öğrencileri tarafından sıkça kullanılan bir özellik ve kapatıldığı zaman büyük zorluklar yaşatabiliyor. Harçlık avansın kapanmasının sebebi ise kredi kartı borcu.
Ziraat Bankası Genç Bankkart özelliklerinden bir tanesi de içerisinde hem banka kartı hem de kredi kartı olması. Kredi kartı tarafından harcama yaptığın zaman en azından asgarisini ödemen gerekiyor, aksi takdirde belli bir süre sonra banka, kartın harçlık avans özelliğini kapatıyor.
ziraat harçlık avans nasıl açılır
Harçlık avansı tekrardan açtırmak için kredi kartı borcunu ödemen yeterli olacaktır. Ödemeyi yaptıktan sonra harçlık avans aktif olur.
2 ay ödemedim. Kapandı. Yarısını ödedim borcun ama açılmadı. En yakın şubeye gelip Sözleşme imzalayın diyor, ne yapmam lazım? Bankaya gidip sözleşme imzalarsam hemen açılır mı?
En İyi Cevaplar