Bir tane ilana başvurdum görüşmeye gittim olumlu olumsuz dönüş yapmadılar bugün siteden baktığımda aynı kurum firma seni özgeçmiş havuzundan buldu yazıyor özgeçmişini görüntüledi yazıyor ne anlamalıyım
Şirketin seni özgeçmiş havuzundan bulması senin niteliklerine tekrar bakmak istediği anlamına geliyor. Şirket bu görüntüleme için cüzi miktarda ücret ödüyor kariyer. net’e. Yani senin aranılan pozisyona uygun olup olmadığını kontrol etmek için tekrar özgeçmişini görüntülemiş olabilirler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şirketin seni özgeçmiş havuzundan bulması senin niteliklerine tekrar bakmak istediği anlamına geliyor. Şirket bu görüntüleme için cüzi miktarda ücret ödüyor kariyer. net’e. Yani senin aranılan pozisyona uygun olup olmadığını kontrol etmek için tekrar özgeçmişini görüntülemiş olabilirler.
Geri dönüş yaptılar mı
Geçmişinde olumsuz bir durum var mı
Ne açıdan
İş hayatında
Yok niyeki
Beklemedesin demek
O ne demek
Başvuruyu yapmışsın profiline bakmışlar işte. Diğer adaylara da bakarlar. Seni tercih ederlerse ararlar. Kariyerden mi başvurdun
Evet ama sorun şu ben o kurumun mülakatına gittim 1 ay önce zaten dönmediler
Olur öyle şeyler. O zamanki bildirim yeni gelmiş olabilir. Allah işsizliğin belasını versin
Hayır yeni niye gelsin bugün bakmışlar
Yahi bugün değildir o. Sistem hatası
Sistem hatası olamaz çünkü özgeçmişimi görüntülemiş
Arkadaşım. 1 ay önce görüntülemişler ama sana daha yeni görüntülemişler gibi görünüyor işte sistem hatası bu
Hayır Öyle olsaolsa direk özgeçmişin görüntülendi yazar ama burada özgeçmişini havuzdan buldukbulduk yazıyor
Haklısın.
Çok geç mi oldu 😀